Gå til innhold

Bjørn

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Bjørn

  Fotografering og utstyr

  Jeg har et Sony Cybershot P92 digitalkamera som jeg synes er greit å ha med på turer. Er lei av å drasse rundt på tungt fotoutstyr. Det kommer selvfølgelig an på hva man skal bruke bildene til. Mitt kamera er på 5 megapixel, men trenger ikke å bruke mer enn 3 megapixel for å kunne printe ut brukbare bilder i A4-format. Et slikt kamera holder i massvis til vanlig amatørmessig fotografering. Mer enn godt nok for vanlige folk.
 2. Ja, det er bare å slutte seg til det som er sagt!
 3. Bjørn

  Fjellsko

  Jeg skal kjøpe nye fjellstøvler i år. Har i alle år gått med Kikut-støvler som nå er fullstendig utslitt. Jeg er avhengig av å ha en støvel som er bred foran, med god plass til tærne, slik at de ikke blir presset fram i en spiss. Dessuten får jeg alltid gnagsår på hælene. Hva er å anbefale, spesielt med tanke på formen i front?
 4. Vi skal ligge på hytte på Beitostølen i august og vil ta turer i Jotunheimen. Har noen tips om dagsturer. Strekningene Gjendesheim-Memurubu-Gjendebu-Eidsbugarden og Torfinnsbu-Gjendebu gjennom Svartdalen har vi allerede gått flere ganger. Bitihorn er også besteget. Skulle gjerne ha tips om andre dagsturer; turer med 1 overnatting er også aktuelt.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.