Gå til innhold
  • Bli medlem

Robertkantun

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Robertkantun

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Du skulle kanskje lånt deg utstyr for de første turene slik at opplevelsen hadde blitt maks. kan lett bli en mer slitsom affære enn kos hvis man sliter med utstyr.
  2. Nå har fjellpulkn ute en sekk som heter xpack: 20 litr med skikkelig robust hoftebelte og ferdig Daisy chains. Ligger ute på XXL til 999,-
  3. Har selv hatt problemer med litt frostne bein og fingre men nå er saken løst: Bruker Alfa Skaret med Crispi Tiur(Både gamasj og delvis fotpose der nebbet på skiskoa stikker ut) Har skaller og bevares de er varme men har en tendens til å bli litt glatte hvis det er hardt, derfor har jeg kjøpt å bruker Alfa Fotposer som er en videreutvikling av forsvaret sin:lengre, mer vanntett, snøring fra rista og helt opp. Har også Ajungilak biuvaksko med tovalester til telt og sovepose..har ikke vært antydning til kald siden dette ble tatt i bruk=)
  4. Har du sjekket de største modellene fra Arcteryx?? Bora 95 feks, best i test og anbefalt på det varmeste av Lars monsen
  5. Fjellpulken har en egen dagstursekk som heter Xpack den er 20 liter og kommer med forsterket belte med ferdig Daisy chains.
  6. Det Ligger ute Dagtursekk som også er pulkdrag på nettbutikken xxl.no Ligger under tilbehør pulk og koster 999,- Virker både robust og genial.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.