Gå til innhold
  • Bli medlem

Ulvemannen

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Jeg kom hjem fra cirka 1 uke på vidda igår. Vi var 3 stykker som gikk fra en rasteplass øst for eidfjord som heter Våkavadet, og gikk til Numedal/Uvdal. Vi hadde en nesten konstant vind i tryne fra front og fra side, og gikk mye i blindeføre. Vi gikk en god del på kompasskurs for å si det slik. Men det var gjennomgående bra føre og god gli. Og nå tror jeg kanskje det skal bli bra vær også, uten at jeg har sjekket værmeldingen. Det blåste opp i 20 sekundmeter på Geilo og vidda igårkveld... det er nå greit å være klar over. Telt er et must! Bensinbrenner, jeg mener det er litt for kaldt for gass nå, masse god mat, og varm pose!
  2. Jajamensan, med fullt kjør med lange vinterturer og toppturer er det engang slik at det begynner å nærme seg vår og sommer og man må begynne å planlegge barmarkseventyr! Så har det seg slik at jeg har voldsomt trua på skaffe meg en lavvo, sette poden og kona i en ALLY og ta noen uker på femunden eller tilsvarende sted. Jeg har padlet litt kano, men jeg er fullstendig ukjent med ALLY kanoene. Hvor stor bør man kjøpe egentlig? Det skal i utgangspunktet være plass til opppakning, 2 voksne og en 4-åring. Og skal man tenke langsiktig så kommer det vel kanskje ein smårolling til etterhvert... Er det noen som har noen gode kano tips? Så var det dette med lokalitetene også. Jeg antar østnorge og femunden området er det beste stedet for kanopadling, men det er kanskje noen som har noe lurt å si om det også?
  3. Takker for mange gode råd. Hensikten med å starte i sørfjorden er rett og slett at det er kortere å kjøre til Odda enn til kongsberg. Vel fremme i Kongsberg blir det haukeliekspressen tilbake til bilen og så straka vegen heimatte. At det er bratt er jo bare fint, men greit å vite. Er for eksempel ikke alltid supertriks å dra pulk i bratt fjell side uten snø. Men det er nok snø der nå regner jeg med.
  4. okey... hvordan ser det ut i kinsarvik området? Veldig bratt eller veldig fint?
  5. Hei Jeg og noen kompiser skal gå fra en eller annen plass langs sørfjorden og til kongsberg. Jeg lurer på hvor det kan være lurt å gå opp på vidda derfra. Har sett på kart at Kinsarvik og Skjeggedal er mulige alternativer. Er det noen som er kjent?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.