Gå til innhold
 • Bli medlem

Jonaslampeland

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jonaslampeland

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, Vil gjerne høre om noen har erfaringer med Raipasbuksa til Bergans, Har i hovedsak tenkt å bruke den som turbukse vår, sommer og høst, samt noe vinter.
 2. har breheimen fra før.. veldig fornøyd selv, men jeg vil helst ikke ha svart buske av en eller anna grunn.. troooor skogshorn er samme bukse bare grønn? Hvilen farge har du på buksa du vurderer selge da, og pris? må prøve en medium i butikk først evt.
 3. Skal kjøpe meg ny helårsbukse, mest brukt på vår, sommer og høst. Må være slitesterk og vanntett. Vurderer Norrøna Falketind, Bergans Breheimen2 eller Skogshorn. Har noen erfaringer med disse, eller evt andre tips. Prisklasse 3-2000kr ++
 4. Hei,, Er det noen her som har noen tips til fine elver eller områder hvor man kan padle en elv med forholdsvis mye medstrømspadling, på Østlandsområdet(kan også lengre unna)? Vil padle en uke ca, og det kan gjerne ha en topptur innenfor noen timer fra elven..
 5. Oioi tusen takk for fine svar.. settes veldig pris på.. Det settes også pris på mer generelle turerfaringer fra Canada...
 6. Dette hørtes akkurat ut som min turgjeng.. Vi er også på en årlig ukestur, og prøver en stortur hvert 5-6år.. Vi var i 2011, 5 uker i Alaska. Hvor vi hadde 10 dager på Kodiak Island. Denne øya kan jeg på det sterkeste anbefalle.. Er det interessant kan jeg/vi gjerne dele erfaringer med dere.
 7. Vi er helt i startfasen, men har landet på Canada. Vi har ikke store padleerfaringa, men alle er fortrolige med å være i en kano. I sommer padlet vi en uke i Nærøyfjorden, og fant ut at hvis vi skal på en lengre padletur må vi ha mer medstrøm enn det var der. Vi ønsker derfor tips om en fin, grei padlerute hvor vi får med oss typisk Canadisk villmark, gjerne variert terreng med muligheter for dagsturer med fiske, toppturer osv.. Flott om elva er passe intim, slik at man ikke får følelsen av å padle på Glomma.. Gjorde jeg med forstått, eller må jeg forklare bedre? Vi skal være p
 8. Hei, Hvem her har vært i Canada? Da gjerne med kano.. Har noe spørsmål jeg kanskje kan få litt hjelp med om det er noen som vil dele erfaringer.
 9. Noen som vet om det finnes ferdigpakker med risengrynsgrøt som det bare er å tilsette varmt vann i? Syns å huske jeg så noe slikt for en stund siden, men finner det ikke igjen..
 10. Er det noen her som kan anbefalle gode klatre dokumentarer? Vil helst se dokumentarer fra klatring i vegger fremfor "gåturer" opp Everest.. Så en gang en om en som ville basehoppe fra et fjell hvor de måtte bygge en rampe langt inne i ødemarka for eks..
 11. Hei. Vi er en kompisgjeng som planlegger en tur sommeren 2015. Vi har vært en del på tur før, og nå sist var vi 5 uker i Alaska/Kodiak island. Vi har googlet, og surret på nett noen mnd nå, og har mer eller mindre landet på Patagonia som neste reisemål. Er det i den sammenheng noen her som har vært der før, som har tips og råd vi kan ta med på veien ville dette ha vært topp. For eks: - Hvor bør man dra?Siden området er så stort, nord, sør osv. - Vi vil se storslåtte fjell.. - Er det mye man må søke om, eller er det bare å ferdes som man vil der borte? - Er det trygt å ferden i
 12. Er det lov å ha med Drytech mat som Real turmat inn til usa? Kan jeg ta med smertestillende som for eks Paralgin Forte? Noen som veit?
 13. Veit du hvor mange det er plass til i et slikt fly? Vi er 7 mann med storsekk:)
 14. Vi har bestemt oss for Denali og Kodiac:) Noen som har erfaring med lufttaxi? evt da har en link til firma vi kan bestille noen som kan fly oss ut i villmarka? Artig å lese deres erfaringer og historier.. tusen takk:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.