Gå til innhold
 • Bli medlem

motard

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. motard

  fiske i femundsmarka

  Prøv Harren. Den er på sitt beste nå på høsten. Var selv i rogen/ øvre røa i juni. Dårlig fske da. Aldri vært i femund senere enn august så det blir spennende å høre hvordan det har gått.
 2. Hei. Vurderer å kjøpe meg en sånn: [Hidden Content] Er dette noe som er verdt å bruke penger på?? Har aldri padlet kajakk før, tenker å bruke den til fisking. Mye enklere å bruke alene enn feks en ally. Har prøvd en ally 16,5 men synes den blir for tungvinn å bruke på en liten kveldstur. Derfor tenkte jeg at en sånn kajakk må være perfekt...
 3. Så dere ikke folk? Hvor er det man leier kano da?? er det ikke folk der hele tiden?? Må man transportere kanoen med bil??
 4. Vi var der første uka i juli i fjor og da var det sinnsykt varmt, og veldig godt badevann... Nå er det bestemt at vi drar lørdag uke 26, og blir en ukes tid. Men hvordan gjør amn med fiskekort siden vi skal være både i Norge og Svergie... Får man kjøpt kort for begge sider ved kjærringsjøen??
 5. Takk for svar. Ja vi kommer nok ikke til å stresse med å komme oss til Roasten. Vi var i femund i uke 27 i fjor og hadde varmt sommer vær hele uka, og varmt badevann, så det er store variasjoner... Vi må nok ha med godt med klær med tanke på været ja.. Håper bare ikke mygg og klegg er så aktive såpass tidlig.
 6. Oki, så det vil ikke være noe problem å padle rogen- roasten og tilbake igjen på en uke?? Nå ble jeg glad Vil det være lange etapper med bæring på en tur fra Rogen til Roasten? Uansett så er det vel bare å dra ivei å se hvor lagt man kommer. Biter fisken så stopper hvertfall jeg. Gidder ikke å stresse på en sånn tur nei. Planlegger tur uke 24, hvordan pleier det å være med mygg og knott så tidlig i sesongen? Har aldri vært i området tidligere enn uke 27 før.
 7. Hvor lag tid må man regne kjerringsjøen-rogen-roasten- rogen.-kjerringsjøen?? Hvor langt er det til kjærringsjøen fra Gardermoen feks..? Noen link til kanoutleie ved kjærringsjøen?? Funnet mange linker, men virker ikke som sidene er aktive lenger. Uansett er vel rogen og øvre røa et flott sted med mye fiske muligheter... Vi vil bære minst mulig...
 8. Kanskje vi skal satse på å starte fra kjerringsjøen da og satse på Styggsjøan - Revsjøan - øvre Røa. Hvordan kjører man for å komme til Kjerringsjøen??
 9. Hvor langt er det å padle fra svenske siden og til Roasten?? Er dette mulig tur retur på en uke??
 10. Planlegger tur i femundsmarka til sommeren. Midten av Juni. Har vært i Røa-roasten området 3 turer før, men denne gangen har vi pratet på å ha med kano. Har egentlig lyst til å padle innom Øvre- nedre roasten, men hvordan kommer man seg enklest dit med kano?? Opp røa er uaktuelt. Vi er 4 gutter, med 2 kanoer. Vi skal fiske, har dere noen anbefallinger??? Mvh Fred.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.