Gå til innhold
 • Bli medlem

Henrikvd

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Henrikvd

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bli med på Friluftslivets dag på Sognsvann søndag 1. september! Her kan du prøve en rekke forskjellige friluftsaktiviteter og treffe mange andre friluftsinteresserte mennesker. Sjekk ut eventet her: https://www.facebook.com/events/586306668074245 eller på: http://sognsvann.friluftslivetsuke.no Vel møtt!
 2. Takk for mange gode tips folkens! Tenkte jeg skulle dele hva jeg har endt opp med. Det blir nok ikke noe "ekspedisjon", men jeg satser på å oppleve mye likevel. 1) Flyr fra Johor Bahru til Miri (Sarawak). Derfra flyr jeg videre inn i jungelen til Gunung Mulu National Park. I Mulu er det mange spennende grotter og jungel, men hovedmålet blir kalksteinspinakkelene som ligger halvannen dag nordover og oppover elven Melinau. 2) Tilbake i Miri blir det buss inn i Brunei og Bandar Seri Begawan for et par dager for å oppleve dette spennende sultanatet. 3) Fra Brunei går turen med fly via
 3. Takk for tips folkens! Jeg har sett litt på Sarawak, så kanskje det hadde vært tingen. Har sett at det er greit å fly fra Singapore til Kuching for et par hundrelapper. Er det noe spesiell grunn til at du anbefaler Johor Bahru - Kota Kinabalu, Terje? Elefantfestivalen i Surin hørtes også veldig spennende ut Humle, men jeg glemte kanskje å si at jeg er i området i påsken og uka etter påske.
 4. Kan noen hjelpe meg? Jeg har skikkelig lyst til å dra på ekspedisjon, men trenger tips til et bra konsept eller konkrete ruter. Om rammene: 15 dager Utgangspunktet er Singapore. Må også komme meg tilbake dit i løpet av de 15 dagene. Litt om meg: Jeg er vant til å reise Jeg har vært mye på tur. Korte og lange. Sommer og vinter. Jeg kan klatre, men er ingen ekspedisjonsklatrer. Eventyrere som inspirerer meg er blant annet Rune Gjeldnes, Stein P. Asheim, Mike Horn, Paul Olai-Olseen Det urørte/ukjente tiltrekker meg mer enn raskest/høyest/kaldest. Packrafting hadde
 5. Er det noen som har gode tips/linker til hvordan en bør bruke, og kanskje mest IKKE bør bruke en snøbolt(MSR coyote)? Finner ingenting på MSR sine hjemmesider.
 6. Jeg vil påstå at det varierer utifra hvilket terreng du går i. Det er ikke alle steder du har så mye å gjemme deg bak, og hvis du har det så havner du ofte i turbulensen og blir nedsnødd.
 7. Var særdeles dårlig svarprosent på denne tråden, men det er vel kanskje et tema som ikke er like aktuelt for alle.
 8. Gikk turen fra Kautokeino til Saraelv rundt påske for to år siden. En skikkelig fin tur i alle tiders natur. Vi begynte turen fra Kautokeino sentrum, men fulgte veien et godt stykke før vi tok vestover inn i terrenget. Ved å begynne på Bongo slipper du denne biten langs vei, og det kan være like greit. Jeg vet ikke hvordan snøforholdene er akkurat nå, men da vi gikk var vi uheldige og hadde veldig mye tung, dyp, våt snø. Da blir det fort slitsomt å dra pulk. Hvis en skal gå gjennom Reisadalen, noe som forøvrig er skikkelig fint, så er den store utfordringen å komme seg ned i dalen/ned p
 9. Jeg har Fischer E109 på 203 cm, og det funker veldig bra for meg som er 184 cm. Går også greit å kjøre litt med så sant det ikke er noe særlig dypsnø.
 10. Det finnes mange teorier om hvordan en skal bygge lemurer rundt teltet på vinterfjellet, både når det gjelder høyde, avstand fra teltet og formasjon. Mange av disse fungerer bra når en bare har ett eller to telt i en camp. Når en har en større camp med 5-6 telt eller mer blir ting litt vanskeligere og mer komplekse. Er det noen som har erfaring med, linker til, eller kunnskap om hvordan dette best kan gjøres slik at alle teltene er best mulig beskyttet mot vind, og slik at ingen telt havner i turbulensen og blir nedsnødd? Det er også et poeng at teltet skal være samlet.
 11. Noen som har noe mer erfaring med produktet enn det lille som står i denne ene skarve anmeldelsen?
 12. Den velkjente parispulken([Hidden Content]) brukes på turer og ekspedisjoner verden over. Ved en tilfeldighet kom jeg i dag over en annen pulk, som også er Paris sin, en Big Boggan. ([Hidden Content]) Hvorfor har ikke denne halvbroren av en pulk slått like bra an? Hvorfor er det ingen som bruker den? Etter litt undersøkelse fant jeg ut at den er 5cm bredere, 400g lettere og blå, men er det alt som er forskjellen? Noen som har noe å si om denne? Jeg synes generelt at det er veldig vanskelig å finne informasjon om Paris Company. Hva er greia med deg egen
 13. Henrikvd

  Henrikvd

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.