Gå til innhold
  • Bli medlem

Asbjørn

Passivt medlem
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Frisk luft, Natur, Turer
    Havkajakk, Klatring, Ski, Bre, Fotturer
  1. Planlegger en tur til slutten av måneden, bare over 6 dager, så du må nok finne flere alternativer så du ikke blir lei matrettene siden du skal være borte lengre.. Frokostblanding, bruk ingredienser som du selv liker, og fyll på med tørrmelk.. Lag noen ulike porsjoner, varier.. For ekstra variasjon kan du be en venn om å lage noen porsjoner for deg, så får du en overaskelse på turen, det trenger ikke nødvendigvis ble en bedre blanding, men det gir variasjon.. Barnemat, havregrøt med eplesmak f.eks er god variasjon, små porsjoner, men dritgode.. minus - det er dyrt.. Om du variere godt, så er det ikke stress å ha havregrynsgraut annenhver dag.. Lunsj; Jeg bruker potetmos (sånn med melk og gressløk i fra før), så knuser jeg nudler i, og fyller på med suppemix for smaken.. 3 poser potetmos, 2 nudlepakker, og en suppemix (jeg liker toro mexican tomatoesoup) gir mange porsjoner.. Jeg mixer alt i en stor bolle, smaker til med salt og pepper + div krydder.. sett på tekokeren på kjøkkenet mens du holder på, så kan du prøvesmake samtidlig.. pakk i ziplockposer, tar lite plass og veier lite.. gir bra med energi.. varier suppesmakene, så får du variasjon.. Middag; real turmat funker fett i noen dager, klart det er litt embalasje etterpå, men det er praktisk og lettvint.. ta xtra krydder med.. Har ingen erfaring med å tørke kjøtt selv, men jeg tar med mørpølse "mørsnabb", den holder i ukesvis, den er salt og god, og om du steker den i 1 min, så har du plutselig en total smaksendring.. Om du ikke er redd for litt oppvask, så liker jeg å lage pastagryte med mørsnabb i, toro pasta di napoli e.l ta med litt krydder, så funker det fett.. Boil in bag ris er praktisk, men da har du kokt vann som ikke duger til annet enn oppvaskvann.. Alternativt så kan du putte det varme vannet i en Nalgene drikkeflaske, putte flasken i en ullsokk, så har du varme i soveposen i flere timer, det er luksus å ha varmeflaska.. For å gjøre risen spennende, så kan du krydre den opp på indisk vis, prøv deg frem hjemme før du drar på tur.. Betasuppe, en løk, 2 gulerøtter og 2 poteter er bra å ha med, klart det fryser, men skjær det i biter og kast i suppa.. vitaminer og næringstoffer.. naturlig og godt etter ett par dager på drytech.. Fruktsuppe er greit å ha med, fin lunsj eller som dessert. Kommer ikke på noe mer på tampen, men google litt så finner du mye bra tips.. Les denne, det er fra Øytun FHS, de har mange gode tips.. (Havrebombene er helt KONGE) http://www.adrenaline.no/vandre/oytun/mat/matoppskrifter.htm God tur..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.