Gå til innhold
  • Bli medlem

msteen

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Var på en lokal butikk for å se på solbriller til turen nå, fikk anbefalt dette: http://www.oakley.com/pd/6294/23037 Er dette noe som er OK, eller bør man gå for spesielle "brebriller" ? Jeg må også ha en jakke, kom over en test i dag. Noen som har testet denne testvinneren i lignende forhold som Elbrus ? http://www.klikk.no/helse/friluft/article360970.ece Og kan anbefale den, evt. noen av de andre der ?
  2. Ser ihvertfall ut til at det blir tur på meg i år, men muligens ikke med Gamme, da det tidsrommet kolliderer med praksis på sykehuset. Har sjekket litt rundt på de andre operatørene også. Noen som vet om de har lov til å forlange detaljert medisinsk informasjon om man har diabetes, astma, epilepsi, mentale problemer, hjerteproblemer osv. ved påmelding til slike turer ? Ikke det at jeg har det, men tenker på prinsippet.
  3. Ser ut som Gamme kjører et løp med sakte tilvenning, så det passer ganske bra. Ellers noen som har erfaringer med denne operatøren ? Seriøs operatør det er greit å reise med ?
  4. ok. Takker for informativt svar. Dette høres bra ut. Med tanke på det været vi har hatt her i Trondheim i det siste kan vel de strikkede luene, skjerfene, sokkene og vottene komme godt med også etter hjemkomst til Norge i perioder
  5. Planlegger en tur i sommer til Elbrus sammen med Gamme eller en annen gruppe. Var i 2007 på Point Lenana på Mount Kenya (4985 m.), hvordan er en sånn tur i forhold til den ? Trener nå spinning minst 5 ganger i uka + annen trening, bl.a styrke av mage og lår. Vil godt oksygenopptak (målt med profesjonellt utstyr fra NTNU) hjelpe meg godt mot hypoksi i høyden? Målte meg til å ligge på 53 sist jeg målte (for et års tid siden), mens i min aldersgruppe ligger snittet i følge en tabell jeg fant på 42. Håper det vil hjelpe meg på ferden. Får man leid alt utstyr man trenger i Russland (evt. Norge), eller må man kjøpe utstyr som stegjern osv ? Jeg vil sannsynligvis ha behov for dette utstyret kun på denne turen, og det er av den grunn litt dumt hvis jeg må kjøpe utstyret bare for en tur.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.