Gå til innhold
  • Bli medlem

ares

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om ares

  • Bursdag 24. okt. 1980

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Skal kjøpe liggeunderlag. Ekstremt mange valgmuligheter og forvirringen blir deretter. Leste mange tråder angående emne. Fremdeles forvirret. Robusthet og komfort er viktigere for meg enn veldig lav vekt. Innenfor visse grenser selvfølgelig. Skal ikke brukes på vinter/snø. Vil bli brukt vår/sommer/høst i telt og kanskje under åpen himmel. Tror det må bli en "LongWide"-versjon. Exped ser kurrant ut. Men jeg skjønner fremdeles ikke om jeg skal velg DM eller SM.. Prisene er jo forholdsvis like? Noen som har et kjapt tips? Eller en link til en tråd som gjør dette enkelt?
  2. ares

    Turkikkert...

    Det er jo egentlig for vandring i fjellet jeg tenkte å bruke den. Jeg har jo vurdert det med vekt, men da kun aspektet med "vekt og bære med".. Ikke før å ha lest det i denne tråden har jeg tenkt gjennom at en tyngre kikkert er enklere å holde i ro. 80% av bruken vil være på dagsturer. Har det aldri travlere enn at jeg kan sette meg ned for å granske omgivelsene gjennom kikkerten. Både Nikon Sporter og Monarch med 8x forstørrelse passer mitt prisområde så det er mulig jeg går for en av disse. Er det slik at Monarch kan motstå fukt og vær litt bedre enn Sporter, og dermed vare litt lengre? Andre forskjeller mellom om vil være merkbare for en amatør? Forøvrig så kom det mange fine innspill i denne tråden. Sikkert mye smak og behag i slike spørsmål, men ved å få høre andres synspunkter er det enklere å vurdere sine egne.
  3. Dette var den mest vitenskaplige metoden for å finne volumet. Støtter Vandrefant her.. For sikkerhets skyld kan du kanskje unngå å gjøre det på stuegulvet.
  4. ares

    Turkikkert...

    Greit svar... Men ikke et virkelig godt et...
  5. Turkikkert i prisklassen 1000 til 2500kroner.. Får man grei kikkert til den prisen? Noen tips eller synspunkter? Trenger ikke nødvendigvis være en bitteliten en får å feste i beltet. Kan også være til å putte i sekken.
  6. ares

    Real turmat...

    Er det XXL som har den laveste prisen på Real Turmat? Eller kan det bestilles billigere noe sted?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.