Gå til innhold
  • Bli medlem

nord67

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av nord67

  1. Sikker, nei. Har vanskelig for å tro at det vil ødelegge membraen, men kan ikke garantere det. Vet at produsenten av mine arbeidsklær anbefaler VirKon for desinfeksjon av klærne. Dette er klær med mebran av Gore Tex. Har brukt det med stor hell på surt syntetisk undertøy. Tar lang tid for før det begynner å lukte ille igjen.
  2. Bruker VirKon desinfeksjonsmiddel når jeg får sur lukt i syntetiske klær. Klærne legges i virkonløsning 10-15 min og vaskes deretter på vanlig måte. Virker svært bra mot min surlukt i alle fall.
  3. Alt som er stort kjøper du fra USA. Big Agnes har noen svært store poser og liggeunderlag. Litt spesiell løsning uten isolasjon i bunnen, men jeg er storfornøyd med min. Bruker den bare til sommerpose. Sjekk ut moontrail.com. Her vil du finne det du trenger. Har handlet mye der og har bare gode erfaringer.
  4. Leste en test hvor Coleman kom ekstremt dårlig ut i forhold til produksjon av kullos (CO). Betyr kanskje ikke så mye i en lavvo. Kanskje ikke like bra i et lite nylontelt
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.