Gå til innhold
  • Bli medlem

Dyna-G

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for tips, skal lese meg opp på området og se om det kan være noe aktuelt der!
  2. Hei og takk for svar. Stølsheimen er virkelig et fint område, forelsket oss helt i fjor sommer. Hytta du foreslår er nøyaktig som vi er på jakt etter. Jeg er derimot svært usikker på snøforholdene der nå? En stund siden det har vært noe særlig nedbør der, rundt 0 grader, osv., så jeg frykter høy snøgrense, avblåst, at snøen ikke har satt seg, vann ikke frosset på, og av og på med ski i overkant ofte? Er du kjent med forholdene der oppe nå for tida?
  3. Hei Vi har vært en del på sommerturer på ubetjente og selvbetjente DNT-hytter og har forelsket oss litt i det, og vil nå gjerne ta en 3-4 dagers tur ifm nyttår. Tanken er å gå fjellski inn til en hytte, installere seg der, og bruke dagene til å vandre rundt på fjellski i området. Er derimot noe usikker på snøforhold rundtom, og ikke minst er det jo en drøss av hytter å velge i (selvbetjent/ubetjent, samt alt man finner på inatur). Områder vi tenker er Rondane, Breheimen, Reinheimen, Romsdalen, men er mobile og drar gjerne f.eks til Stølsheimen om det skulle være nok snø. Vi går gjerne noen timer inn/opp til hytta, den bør helst ligge helt for seg selv i et fint område og madammen ønsker nok at den er koselig kontra det helt enkleste. Vedovn og gass er vi avhengige av. Noen som har noen konkrete tips? Svært takknemlig for hjelp
  4. Madammen og jeg har teltet litt de siste par somrene og har hatt noen veldig gode opplevelser. Nå har vi lyst å ta oss en ny tur eller to (vi er som regel fornøyde med 2-3 netter per tur) og tar gjerne i mot tips! Det vi jakter med turene våre er følgende: - Kan slå opp teltet nært et ferskvann - Minst én toppturmulighet i nærheten (slik at man har en fin dagsaktivitet og kan la teltet stå på samme sted hele turen) - Minimalt med andre folk/telt (vi er ikke folkestygge altså, men trives best når man ikke hører eller ser andre og kan sprade rundt i nettoen som man vil) - Minst mulig insekter (vi har all slags myggmiddel, men er vel noen steder som er verre enn andre) Anmarsj tenker jeg maks 8 timer omtrentlig i godt tempo med storsekker, men klager ikke om det kun er 3. Geografisk og logistikkmessig hadde det passet veldig bra med Reinheimen, Breheimen, Trollheimen, Dovre, Rondane og deromkring. Madammen har sett på kart og mener vestre del av Reinheimen kan være ypperlig siden hun da mener vi kan få utsikt utover mot Tafjorden og greier (hun ser nok for seg et skikkelig skrytebilde på sosiale media), men der er vi ikke kjent i det hele tatt. Veldig takknemlig for alle tips!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.