Gå til innhold

Cesil

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Interessant, jeg har kikket litt på denne. Post gjerne mer informasjon når du får testet den skikkelig.
 2. Cesil

  Pakke sovepose

  Takker for svar, heretter stappes soveposen...
 3. Cesil

  Pakke sovepose

  Bør man stappe eller rulle soveposen, når den skal pakkes etter bruk? Spiller kanskje ingen trille??
 4. Mange ulike meninger ute og går her også, men det er jo meningen. Jeg tenkte på sko i heldekkende skinn, med membran. Har selv brukt Kiwi vannavstøtende skokrem og av og til spray. Jeg er usikker på om membranen har noen særlig effekt lenger, men skoa er ganske tette. Klam på føttene blir en jo uansett. Kanskje like greit å kjøpe sko uten membran, da er jo læret tykkere og bedre også
 5. Hei!! Er det noen som har en formening om hvordan man skal behandle/vedlikeholde skinnsko med GoreTex membran?? Det er ulike formeninger omtrent hvor en enn henvender seg. Noen mener at skinnet bare skal rengjøres og smøres med skokrem. Andre anbefaler bivoks el., andre igjen syntetiske vannavvisende kremer. Har jo hørt at endel av disse kan tette og ødelegge membranen i skoene. Hva er deres mening om dette og hvorfor??
 6. Cesil

  Kebnekaise

  Takk for godt svar, gleder meg til turen.
 7. Cesil

  Kebnekaise

  Hei!! Jeg lurer på hvrdan Kebnekaise er å bestige. Hvor er det naturlig å starte?
 8. Jeg kjøpte mitt regntøy fra Mørdre Sportsnett, har bare posetive erfaringer med dem. Adressen er www.sportsnett.no Der ligger det info om Lowe Alpine Rush.
 9. Jeg bruker Lowe Alpine's Adrenaline (nå Rush) jakke og bukse. Jeg er godt fornøyd med disse klærene (superlette! !), og de er langt billigere enn Gore Tex klær. Uansett anbefaler jeg på det varmeste en vanntett bredbremmet hatt. Jeg bruker Bergans Skarven fjellhatt, den er helt genial, men det finnes sikkert mye annet bra også. Deilig å slippe hetta i regnvær, man hører og ser langt bedre med en hatt og jeg synes jeg blir mindre klam.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.