Gå til innhold
  • Bli medlem

Uglebu

Passivt medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Uglebu

  • Bursdag 19. juli 1966

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Ligge ute under åpen himmel høst, vinter, vår med fiskestang og en kompis ved bålet.
  • Sted
    Askim
  1. Du kan parkere 1 times gange fra Ljungdalshytta. Fantastisk område du har valgt deg:-)
  2. Skal kjøpe min 3. Xcover. Kommer nettopp fra en ukes tur på fjellet, har ikke ladet siden jeg dro for 7 dager siden. Pleier å slå den av ellers på tur, men ikke denne gangen. Fin til enkelt bruk. Har etter 2 års bruk fått en del riper i glasset. Programvaren har vært stabil inntil nylig. Derfor ny!
  3. Å åpne opp for motorisert ferdsel vil øke sannsynligheten for økt forsøpling over et større området når det er mulig å kjøre ut alt ellers hadde måtte bære med seg. Definisjonen for støy er UØNSKET LYD. Å sitte i vinterfjellet å høre på INGENTING.. Det er sjelefred det. Hvilket behov politikerne har får å åpne opp, liberalisering! Jeg undres.
  4. Jepp, ingen problem. Tarp og netting fungerte bra en regnfull uke i august 2011. Minner om at underlag som drenerer / obsorberer vann er et must, samt at du tar høyde for kraftige vinnkast. Grunnet denne begrensningen var vi avhengig av å ligge under tregrensen. Hadde flere lemmen som løp over nettingen om natten. Skvatt de første gangene;-)
  5. Hei og tusen takk for svarene. Resultatet etter svarene er at turen utsettes til juli. Siste nytt fra Glitterheim 7/6 er at; Det ligger en del snø igjen, men mindre en vanlig. Men snøen i år er veldig spesiell, det er ikke noe hold i snøen i det hele tatt. Så skal dere gå på ski er det beste å bære skiene til ca 1500 m, fra der er det mulig å gå på ski helt opp til toppen. Dere bruker vel en 6 timer tur/retur Glitterheim tror jeg, men litt vanskelig å si. Takk igjen Morten og Kakachka.
  6. Hei, hadde planlagt en dagstur med junior (13) opp fra P-plassen nedenfor Glitterheim førstkommende helg (fredag 11. juni). Men, ryktene sier at det ligger råtten snø langt nedover fjellsiden andre steder i Jotunheimen. Dette gjør at turen totalt sett tar lengere tid. Dette fører også til en overnatting. Er det noen med erfaring fra slike turer på gammel snø opp på denne eller tilsvarende topper i dette forumet? Beste hilsen OJ
  7. Ikke gi deg med å ta kontakt. Posen er verd det. Skulle bestille den samme posen som jeg selv har, til min datter for for 2 julekvelder siden. Det tok nok en måned, men ikke to måneder. Ellers fornøyd med servicen jeg fikk på telefon. Sitter i allefall igjen med en positiv erfaring. Tror ikke de har produksjon av posene 100 % av tiden. Kjempe fornøyd med produktet. Lykke til.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.