Gå til innhold
  • Bli medlem

fjellfersking

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om fjellfersking

  1. noen som har erfaring med klattermusen plaggene, med tanke på størrelser? stor eller små i størrelser tenkte særlig på boksene. (skallbekledningen)
  2. noen som har forslag for gode skisko som er sikkelig varm? man tilbringer jo noen timer i skoene så er jo ute etter ett parr som er slitesterk.;D veit jo mange i min familie bruker alfa men man trenger jo ikke alltid å gå etter de store kjente merkene!
  3. er på leting etter en god vinterlue, gjerne med pels. forslag?
  4. få de inn i gode "soveposer" er viktig når de ligger i ro. er det selve stelle på hunden du tenker på får du tak i spesialsydde "poser" du fester rundt stellet. har hørt og sett at det fungerer bra. dette er jo mest viss hunden går i dyp snø over lengere tid sånn at det kan frye på buk/"understell"
  5. den nye serien til helly hansen som hete "odin" kjøpte boksa før ei stund tilbake før som altmulig bruk og er kempefornøyd. bra vannavstøtende høy i livet og fin pris. fin å se på også. koster vel rundt 3000. ville prøve noe annet en de "store" merkene og denne "odin" serien har jeg likt veldig godt. brukder denne som sakt til alt mulig(skigåing,slalom,vanlig tur i våt høstvær)prøv den i butikken;)
  6. ja har planer om å starte rolig. kan få relativt kalde omgivelser på hytta så tenkte å starte så enkelt som å sette opp telte utfor hytta å bare prøve meg fram rett og slett. takk for gode råd og tips!
  7. når vi nå er inne på telt og vinter. ska starte og teste meg selv litt. elsker å gå på jakt og i fjellet og har sovet en del i telt. men detter er jo i de fine sommer/høst tidene(verste som skjer er regnfall) så har lyst å starte med telting i vinterkulda. elsker vinteraktiviteter og har lyst å ta med meg telt når jeg tussler på trugene i skogen. men lurer veldig på detter med bekledning? liker selv lag på lag med ett sikkelig skall-lag ytters men om vinter er jo varmebehoved ett helt annet? greit så lenge man er i aktivitet. men har lyst på en jakke og bokse som er for sikkelig vinterbruk. håper på reine eksempler i form av produktforslag. mvh ole. (vinterfersking);D
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.