Gå til innhold
  • Bli medlem

A&T

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av A&T

  1. Etter 6 netter i mitt nyinnkjøpte telt, er jeg veldig glad for å kunne si det samme; Allak innfridde! Hadde ikke noe problem med mygg/knott - frykten min var altså ubegrunnet:-) Jeg er også positivt overrasket over hvor godt Allak fungerte i ruskeværet med mye vind (barduner var påkrevd!) og til dels store nedbørsmengder de siste dagene av turen. Allak blir defintivt med også på neste fjelltur:-) Takk for øvrig til dere som tok dere tid til å svare på innlegget.
  2. Oppklarende, takk:-)
  3. Takk for raskt svar! Planen er å benytte teltet på neste tur om et par dager, men er/ble litt i tvil, spesielt mht til innsekter og selvfølgelig trekk. Er denne "glippa" å finne på alle Hilleberg telt, eller bare på Allak?
  4. Akkurat kjøpt Hilleberg Allak telt og stusser veldig over at glidelåsene på innerteltet ikke møtes, men har en "glippe" på ca 1 cm?! Noen som har erfaring med dette mht til innsekter og trekk? På forhånd takk for svar.
  5. Hilleberg Allak; Er det et problem at glidelåsene ikke er helt tett, men har en glippe på ca 1 cm? Tenker på innsekter og trekk hvis kaldt?!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.