Gå til innhold

A&T

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. A&T

  Hilleberg Allak telt

  Etter 6 netter i mitt nyinnkjøpte telt, er jeg veldig glad for å kunne si det samme; Allak innfridde! Hadde ikke noe problem med mygg/knott - frykten min var altså ubegrunnet:-) Jeg er også positivt overrasket over hvor godt Allak fungerte i ruskeværet med mye vind (barduner var påkrevd!) og til dels store nedbørsmengder de siste dagene av turen. Allak blir defintivt med også på neste fjelltur:-) Takk for øvrig til dere som tok dere tid til å svare på innlegget.
 2. A&T

  Hilleberg Allak telt

  Oppklarende, takk:-)
 3. A&T

  Hilleberg Allak telt

  Takk for raskt svar! Planen er å benytte teltet på neste tur om et par dager, men er/ble litt i tvil, spesielt mht til innsekter og selvfølgelig trekk. Er denne "glippa" å finne på alle Hilleberg telt, eller bare på Allak?
 4. A&T

  Hilleberg Allak telt

  Akkurat kjøpt Hilleberg Allak telt og stusser veldig over at glidelåsene på innerteltet ikke møtes, men har en "glippe" på ca 1 cm?! Noen som har erfaring med dette mht til innsekter og trekk? På forhånd takk for svar.
 5. A&T

  Hilleberg Allak - erfaringer?

  Hilleberg Allak; Er det et problem at glidelåsene ikke er helt tett, men har en glippe på ca 1 cm? Tenker på innsekter og trekk hvis kaldt?!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.