Gå til innhold

Avd_Stavanger

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Avd_Stavanger

  Portrettprosjekt

  Er dette fortsatt aktuelt?
 2. Avd_Stavanger

  Med kamera i Villmarka.

  Bør kunne plukkes opp for under 2000kr. Så legger du resten av pengene i optikken og kanskje et forokurs!
 3. Avd_Stavanger

  Med kamera i Villmarka.

  Om du ønsker et kongebra speilreflekskamera til liten pris, anbefaler jeg mer enn gjerne Canon 40D. Gammel modell, men svært mye kamera for pengene på bruktmarkedet. Kan dog ikke filme...
 4. Avd_Stavanger

  Kjøre inn mot Femundsmarka fra svenskesida?

  Formålet for min egen del er nok først og fremst sjølve turen og fotografering. Er nok eit par andre som er med som har lyst å prøve stanga, men ingen av oss er kjempe fiskefanatikere... Prøvde å ringe oppsynsmannen, men kom ikkje gjennom. Kan jo sjå ut som det bør gå greit å komme seg inn der, men får uansett prøve å ringe igjen seinere. Tusen takk for tipset om manglende dieselpumpe forresten! Den type informasjon kan det være greit å ha! Hvorfor er det forresten så sterke restriksjoner på fiske? For "mange" som bruker området de seneste årene eller?
 5. Heisann! Vi er en gjeng som skal gå en liten uke i Femundsmarka fra helga av. Har sett på kartet, og lurer på muligheten for å kjøre inn i området fra svenskesida. Ser ut som det går en skogsvei ganske langt inn, fra et sted som heter Tännäs, og helt inn til Käringsön. Er det noen som vet om denne veien er åpen for ferdsel med bil? Kjipt å kjøre så langt og bli møtt av en bom... Tenkte da å gå herfra og langs Rogen inn i Femundsmarka. Tar gjerne imot turforslag og andre tips i den forbindelse også!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.