Gå til innhold

dexter

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. dexter

  Hvordan unngå snø i løpet

  Får kjøpt slike små gummihetter hos flere våpenforhandlere og sportsbutikker. Både for rifle og hagle. Tror jeg betalte 49,- for 100 stk til rifle for noen år siden hos XXL.
 2. dexter

  Jeg trenger ny bukse. Hvilken?

  Det er softshell, og som all annen softshell så blir den tilslutt våt om det regner nok, men du blir ikke kald. Tørker også veldig fort. Har brukt buksa alle 4 årstider, toppturer på vinter og vår, jakt på høsten, fisketurer på sommer, aldri har jeg tenkt at jeg skulle hatt en annen bukse på meg eller med meg. Men siden det er softshell, så har jeg en lett og romslig overtrekksbukse i sekken (D2 Raintech) men den har hittil blitt liggende i sekken
 3. dexter

  Jeg trenger ny bukse. Hvilken?

  http://sportsnett.no/wsp/sportsnett/webon.cgi?func=show&table=PRODUCT&func_id=MEQ18&var_1=MEQ18-11&productbrand=&categorytxt= Jeg har hatt Bergans, Norrøna og Hagløfs sine bukser (Gore-Tex og Dermizax). Kjøpte buksa jeg linker til, og kommer aldri til å kjøpe noe annet. Gjennomført suveren bukse !
 4. dexter

  Røverkjøp og gode tilbud

  http://www.intersport.no/Kampanjer/Endelig-fredag/ Noen bra tilbud på sekk.
 5. dexter

  Røverkjøp og gode tilbud

  http://www.mxnett.no/epages/mxsport.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MXSport/Categories/arcteryx Bare salg på enkelte størrelser.. Men fortsatt endel billig der.
 6. dexter

  Jerven Fjellduk

  Jeg har brukt Fjellduken i mange år, og den har blitt en selvfølge å ta med på tur. Sommer og tidlig høst har jeg brukt Thermo som sovepose også, og det fungerer helt flott. Blir det litt kaldere ute vil jeg foretrekke soveposen. Den originale fjellduken (tynne) har jeg alltid i sekken. Vindtett og vanntett og jeg har mange ganger tatt skjul i den Dukene kondenserer fort, men det er desverre bakdelen med å ha noe som er helt potte-tett. Har du ikke skaffet deg fjellduk, er det bare å bestille med engang. Jeg har forresten funnet de forskjellige versjonene av Jerven sine duker ganske mye billigere på blant annet Obs! supermarked. Det kan lønne seg å kike litt rundt.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.