Gå til innhold
  • Bli medlem

MaxT

Aktiv medlem
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

29 Neutral

Om MaxT

  • Bursdag 15. januar

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Fjellgeit
  • Sted
    Tønsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hvis du ønsker en kjele/kokekar/kaffekjele/stekepanne. Billypot: https://www.speidersport.no/produkt/firebox-billy-can-bush-pot/
  2. Hvor la du inn rabattkoden du henviste til? Lurer på å legge inn en bestilling.
  3. Det ble mva på den casstrøm kniven når du bestiller fra sverige? Hva ble totale kostnaden på kniven?
  4. Har både Garberg og LMF jukka stikka. Begge produktene er topp!
  5. Jeg har brukt denne på vintern med fleece under, funker som gull, men det mest geniale er den hurtige tørketiden. Jeg kan seriøst ta ut buksa fra vaskemaskinen og den føles nesten tørr ut. Du slipper kondens fordi stoffet slipper ut fuktigheten veldig bra, så en god allround bukse er det, ville eventuelt supplert med en tynn goretex/regnbukse på de tunge nedbørsdagene. Jeg gikk fra fjellereven KEB, og Lundhags Traverse/makke over til Gere og det er 2 forskjellige produkter etter min mening, Klattermusen buksen er virkelig dønn solid, du ser sømmene er veldig gode, alle glidelåser er av den tykke typen som tåler kulde, ingen spenner som blir ødelagt. Synd at klattermusen og selve buksa er noe overpriset.
  6. Jeg har King size, hunter og Thermo-extreme. King size brukes kun når jeg skal dele duk med noen andre, ellers er den for stor. Hunter brukes stort sett vår-sommer-høst- Den er perfekt for forsterkning til sovepose, eventuelt varm vindsekk på jaktpost. Thermo-extreme, samme str som hunter, veier mer, har mer fyll. Testet denne ute her om dagen i minus 5. Synes ikke jeg kjente så mye forskjell egentlig fra den og hunter. Varmere er den dog, da den har primaloft 170g. pr. m2 vs primaloft 60g. pr. m2 på hunter. Veier ca 500g mer. Skulle jeg kunne valgt en pose, så måtte det blitt hunter pga vekt og anvendelighet. Til vinterbruk så blir det thermo extreme som blir min go2 jerven pga varmen.
  7. Klättermusen gere 2.0 https://www.klattermusen.com/en/men/pants/15420m81-gere-2.0-pants-regular-mens-dusty-green/ Ingen dilldall, solid, tørker kjapt. 10/10 Ryktene sies at dette er favorittbuksa til samene i N.-Norge, Jeg eier selv 3 stk i forskjellige farger. Goretex er fint, men blir klamt om sommeren, og det kan samles opp kondens på vintern. Skulle jeg valgt 1 bukse til alle 5 sesonger så hadde det blitt Gere.
  8. Singi trekking og greenland orginal er i ren g1000. Litt romsligere i fasongen men synes ikke dette gjør så mye.
  9. Kan også gå go for silky gomboy 210- eller 240. Billige er de også, betalte vel 300kr for min? Fikk nylig nordic pocket chainsaw til bursdag, den er rå dersom du skal kappe opp store stokker . Veier ingenting og tar 0 plass.
  10. Vil si vekt er viktig for meg
  11. Trenger nytt fjelltelt. Må være lett nok til å kunne bæres i sekk. Pris under 4000,- 3 sesongs Plass til minst 2 Noen som har noen tips?
  12. 3 UF tarpen har flere festepunkter dersom det er viktig for deg. Men leveringstid er ikke noe å skryte av, så dersom du trenger en tarp snarlig så sykler du bort
  13. Kjøpte den 3f UL gear tarpen, 3x4 meter. https://www.aliexpress.com/item/3F-UL-Gear-Ultralight-Tarp-Outdoor-Camping-Survival-Sun-Shelter-Awning-Silver-Coating-Pergola-Waterproof-Beach/32801440128.html Betalte 350kr inkl frakt, solid, følger med barduner og den har 18 fester. Veier rundt 1 kg. Denne har også midt festene som magasinet sin tarp mangler? Forsterket fester/løkker kombinert med maljer. Fint alternativ dersom man ikke ønsker å tømme lommeboka, selv om den er noe tung.
  14. Det var den jeg tenkte på også, har en slik men ikke i full zip, er en 400grams ullfrotte jakke. Varmer utrolig bra, trur jeg ville valgt denne fremfor å dra med meg en vanlig ullgenser som er noe tung.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.