Gå til innhold

ha

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Gikk fra Spiterstulen-Gjendebu-Gjendesheim-Beitostølen i påsken for noen år siden. Gjende er lang og ensformig, men under gode forhold og i god form mener jeg det er mulig å gå fra Gjendebu til Beitostølen på en dag. Men, det er langt og krever meget gode forhold. Ville ikke valgt Svartdalen- Leirungsdalen (dersom det er denne Leirungsdalen du vurderer). Meget bratt og skredutsatt opp fra Gjendebu inn i Svartdalen.
 2. Er det en ubetjent/selvbetjenthytte på Torfinnsbu som man har tilgang til med DNT-nøkkel?
 3. ha

  klatrestøvler med bred lest

  VPG har reduserte priser på Kayland nå, se http://www.vpg.no/Avdelinger/Produkter/Fjellstøvler-og-sko/Fjellstøvler/Tekniske-fjellstøvler.aspx
 4. ha

  Bøker

  Jeg er på jakt etter to bøker: "Barske glæder", av Zappfe og "Triumf og tragedie" av Stein P. Aasheim. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt disse?
 5. ha

  superlett sovepose

  Noen som har erfaring med ME Xero 150?
 6. Gikk selv lignende rute. Startet på Voss og planen var å gå til Ortnevik ved Sognefjorden. Dessverre kom vi ikke over til Nordalshytta grunnet elendig vær og null sikt. Endte derfor med retur til modalen. Flott tur og strålende område. Gikk første delen av påsken og det var overraskende lite folk. Vær oppmerksom på at en del av vannene er regulerte.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.