Gå til innhold

doublehelix

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. doublehelix

  Juletur 3 til 4 uker, trenger tips

  ja ja, litt for seint med den infoen nå, togbillene til Finse er nemlig bestillt. Det får bli Femundsmarka en annen gang.
 2. doublehelix

  Juletur 3 til 4 uker, trenger tips

  Da har jeg bestemt meg for å krysse Hardangervidda. Der skal det være rikelig med snø. Da er det bare å bestille togbillett til Finse
 3. doublehelix

  Juletur 3 til 4 uker, trenger tips

  Ser ut som jeg må lenger sør. Det er nesten ikke snø i hele trøndelagsområde. Noen som kjenner til snøforhold andre steder i Norge som er aktuelle for en lengre tur?
 4. doublehelix

  Juletur 3 til 4 uker, trenger tips

  Snakket med lokalkjente på telefonen i dag som sa at det ikke er snø i Femundsmarka fortiden og at det mest sansynlig ikke kommer til å bli. Må derfor finne meg et annet område. Skuffende, når jeg var så innstilt på femundsmarka.
 5. doublehelix

  Juletur 3 til 4 uker, trenger tips

  Takker for positiv respons. Var å snakket med turistforeningen i dag, de mente det var dårlig med snø i femundsmarka foreløpig. Skulle visst komme litt i morgen og dagen etter. Etter det skulle det visst bli nedbørsfritt og kaldt helt til onsdag i neste uke. Krysser fingrene for at værmeldinga er feil og at det kommer mer snø, men det ser ikke helt bra ut. Skal ringe å snakke med turistforeninga i røros i morgen så får jeg se ann. Mulig jeg bli nødt til å velge et annet område. Hadde som du skriver planer om å bevege meg inn i sverige ja.
 6. Hei! Har bestemt meg for å bruke ferien til en skikkelig langtur. Tenker meg en varighet på 3 til 4 uker. Har ordnet det meste av utstyr, men jeg vet enda ikke hvor jeg skal gå. Tenkte på femundsmarka, men er det snø der? Skal dra pulk for å få med meg alt jeg trenger, så er helt avhengig av at det er skiføre. Har også ordnet meg truger som jeg skal ha med. Det som frister med Femundsmarka er at det er et flott og uberørt område med fine muligheter for bålfyring. Det som virker litt skummelt med område er at det kan bli skikkelig kaldt der. (30 til 40 minus) Har romslige skisko med plass til to par ullsokker, men er dette nok? Mulig jeg må ordne meg noe jeg tar utenpå skiskoa i tillegg, type fotposer, med fòr. Er i grunnen bare føttene jeg muligens ikke har varmt nok utstyr, Har dunjakke, pelslue, anna-bukse og godt med klær andre steder. Ønsker å få innspill, anbefalinger om områder som har rikelig med snø og som egner seg for en såpass lang tur som dette. Er veldig gira på å komme meg av gårde nå, tok min siste eksamen på fredag, men vil planlegge skikkelig godt så jeg er sikker på at det blir en velykket tur.
 7. Hei! Har bestemt meg for å bruke ferien til en skikkelig langtur. Tenker meg en varighet på 3 til 4 uker. Har ordnet det meste av utstyr, men jeg vet enda ikke hvor jeg skal gå. Tenkte på femundsmarka, men er det snø der? Skal dra pulk for å få med meg alt jeg trenger, så er helt avhengig av at det er skiføre. Har også ordnet meg truger som jeg skal ha med. Det som frister med Femundsmarka er at det er et flott og uberørt område med fine muligheter for bålfyring. Det som virker litt skummelt med område er at det kan bli skikkelig kaldt der. (30 til 40 minus) Har romslige skisko med plass til to par ullsokker, men er dette nok? Mulig jeg må ordne meg noe jeg tar utenpå skiskoa i tillegg, type fotposer, med fòr. Er i grunnen bare føttene jeg muligens ikke har varmt nok utstyr, Har dunjakke, pelslue, anna-bukse og godt med klær andre steder. Ønsker å få innspill, anbefalinger om områder som har rikelig med snø og som egner seg for en såpass lang tur som dette. Er veldig gira på å komme meg av gårde nå, tok min siste eksamen på fredag, men vil planlegge skikkelig godt så jeg er sikker på at det blir en velykket tur.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.