Gå til innhold

Eidsbukaren

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Eidsbukaren

  Norrøna - kvaliteten på vei ned?

  Sjekk ut bloggen til www.norrona.com. Her er det rapportert en del designpriser fra skandinavia og EU. www.backcountry.com selger norrøna i USA. Søk på meket og les user reviewsene under de ulike produktene.. Synes Norrøna får det bra til!
 2. Eidsbukaren

  Norrøna - kvaliteten på vei ned?

  Kunne vært interessant å vite om man fikk svar fra andre eiere av andre merker, når man sender inn spørsmål om produkter man har kjøpt. Jeg har brukt Norrøna siden Trollveggen-klatrebuksen ble produsert i rødt og mellomblått. Kvaliteten har blitt mye bedre ift. puste-egenskaper, fukt-transport og innovative løsninger for å sperre snøen ute, og lommebok, IPOD, mobil inne. Puste-egenskapene har gått merkbart opp, og vekten er blitt mye mindre. Noen av stoffene er nok blitt mindre bestandige på bekostning av dette. Men dette er også et valg jeg tar når jeg velger de letteste produktene til Norrøna. Jeg synes det er gøy at Norrøna tør å lede på innovasjon. Gøy å se produktomtalene de får i USA og Europa også.
 3. Eidsbukaren

  Lengde på randoneeski

  Hei, Jeg er selv 195, og synes 188 virker vel kort. Jeg antar du har fokus på nedoverkjøringen siden du har blinket ut Coomback. Jeg ville i stedet vurdert Vølkl Gotama (195cm), eller DPS Wailer 95/105 (195cm). Sistnevnte er dyr, men innehar den forholdsvis skjeldne kombinasjonen av svært lav vekt sammen med meget gode kjøreegenskaper. Lykke til!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.