Gå til innhold
  • Bli medlem

sirsn

Passivt medlem
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Kristiansand

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Media er dessverre flinke til å blåse ting opp, så man begynner å ta ting med en klype salt. Jeg var så uheldig og tok ikke et flottbitt seriøst. Fjernet den bare, og kunne ikke se noen ringer rundt, ble heller ikke hoven. 2-3 år etter bittet. fikk jeg diagnosen TBE/Lyme/borreliose. Jeg sliter enda med masse bivirkninger, selv om jeg heldigvis er bittegrann bedre enn jeg var for en tid tilbake. Jeg nevner: Muskel/ledd-plager, tørst, varm/kald omhverandre, konstant trøtt, smerter i hele kroppen, hjertebank, muskelkramper osv. De fleste som blir bitt, får ingen virus, men tør du være én av de som kanskje er like uheldig som meg?
  2. Gjør som Barskekarsten sier - der er de veldig hyggelige og hjelpsomme. Får lov til å ha liggeunderlag festet utenpå, samme med fiskestang i etui. Verre med disse småflyplassene hvor man må av med stanga og sende som ekstra bagasje :-S Bare husk og ikke ta med brensel/gass i sekken. Blir destruert
  3. Nei det er absolutt ikke drikkevannet på Hovden - kunne bare se litt sånn ut på det første du postet. Vet dessverre ikke hvor det er jeg heller nå. Er nok lenger nede såfall. Vært mye i fjellene på/rundt Hovden, og kan ikke huske dette.
  4. Hiv ut resten også - gjerne blås de opp litt. I første omgang ser det ut som om det er den ene enden av drikkevannet på Hovden, men det er sannsynligvis på vestsiden et sted(?)
  5. Har alltid med Bamse og Downmat9 på vintertur. Bamse nederst og down oppå. Sitter på Bamse rundt bålet hvis jeg er rundt tregrensa. Ligger bedre enn hjemme, og aldri underkjølt mer.
  6. Finnes jo mellomting mellom glattbarbert og 3-dagers. Skjeggtrimmer går rimelig langt inn mot huden, uten å rive av hudceller og fettet. Trimmer det som vanlig, så det er 1-2dagers, og lar det gro til jeg kommer hjem. Er ingen fan av skjegg selv, og etter to uker på finnmarksvidda holdt jeg på å bli gal
  7. Fantastisk! Sinnsykt heldig som har muligheten til dette. Må være en utrolig fin opplevelse. Synes det er kjempedeilig bare å ha sele på hunden, med line festet til magebelte og skøyteski. (evt fjellski, men farten har en tendens til å gå litt ned da). Når jeg en dag får meg småbruk og litt større eiendom, blir det nok flere hunder og slede på meg også!
  8. Drag koster under 1000-lappen på XXL Festene betalte jeg 125,- for på XXL Pulken ga jeg 399,- for SPortsnett sin pulkbag ga jeg 299,- for Sele rundt 500 (kan bruke en sekk man har fra før med O-ringer/D-ringer) De fleste har festestropper og litt tau fra før, kan evt nagle bagen fast, men jeg synes det er digg å løfte hele bagen inn i teltet
  9. Jeg har Parispulk med Fjellpulken sine fester for drag popnaglet fast og selvsagt også draget til Fjellpulken. Drag: 995,- Dragfester: 125,- Sele: ca 400,- Paris: 1/2 pris i fjor, husker ikke prisen. Veldig fornøyd med en lett pulk og når man pakker riktig, stabil. Har også posen til Sportsnett, og den er genial. Kan også stroppe f.eks en Reconsekk fast, og bære den på ryggen, om man skal med tog ol. Kommer ikke til å kjøpe en tung Fjellpulken med det første.
  10. http://www.ingridsblogg.no/?cat=3 Her er ei som gikk turen i 2011.
  11. Jomfruland er ei veldig fin øy, så anbefaler også denne turen! Det kryr (dessverre) av taxibåter i kragerø og valle-skjærgården, så det er ikke vanskelig og komme seg ut
  12. Har også bare gode erfaringer med sportsnett! Det at de skriver at kundekontakt foregår via mail er helt topp. Da får de også litt tid på og komme med et godt svar, og ordren min går fortere gjennom siden de slipper å svare på masse tlf hele dagen. Dessuten er det verste jeg vet når jeg selv står og skal betale og tlf ringer i ett i bakgrunnen og ingen har tid til å ta den. Sportsnett anbefales og svarer kjapt nok på mail hvis du lurer på noe ang ordren din.
  13. OK, samme jeg har hørt fra fastboende på Hovden, men de har ikke gått turen i år. Så håpte noen hadde gått turen nå.. Men da får vi gå rundt
  14. Hei, Noen som har gått denne turen i desember 11/ januar 12? Vannene sikre? Tenker på at det har vært mildere enn vanlig..
  15. Ligger ikke på TV2's betal-TV på nett da? Følte jeg så disse der i første halvdel av 2000-tallet. Men de forsvinner vel kanskje i løpet av en viss tid?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.