Gå til innhold

abc

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. abc

  kokeapparat

  Hei! jeg har tenkt å skaffe meg kokeapparat til tur, men har ikke peiling på hva jeg skal velge. den blir vel mest på brukt på sommeren, men jeg håper også på noen turer til vinteren (hovedsakelig helgeturer). Jeg heller litt mot primus omnifuel akkurat nå, ser den får bra kritikker,men det blir jo litt dyrt. Så kanskje bare et rødspritsapparat? jeg har virkelig ikke peiling. noen gode råd?
 2. abc

  Fjellski

  hei! takk for mange svar, noen er til og med så detaljerte som jeg håpet på! ser ut som 77mm eller BC er en smakssak, og siden jeg ikke har noe sammenligningsgrunnlag selv er det ganske vaskelig. Vet ikke om jeg kommer til å gå mest i eller uttafor løyper, men jeg har i værtfall lyst å gå mest uttafor. Forstår det sånn at fellelåsen er en veldig god grunn til å velge åsnes. bør jeg da gå for en av jentemodellene? ser ut som de er de eneste med rett lengde til meg. Det jeg tror jeg vil kjøpe akkurat nå er cecilie fjell, super tekemark-bindinger og kanskje crispi-støvler. Har gått med fjellsko fra crispi i mange år og de funker bra. Problemet mitt er at jeg fort får gnagsår(uansett sko/støvler). Noen som har erfaring med crispi sydpolen?eller anbefaler andre støvler? noen sa jeg burde kjøpe plastsko, hva er forskjellen?
 3. abc

  Fjellski

  Jeg har vel egentlig bestemt meg for fjellski, er mye i trøndelagsområdet og har planer om endel lengre turer i årene framover. Får heller skaffe kjøre-ski senere
 4. Jeg er veldig glad i fjellet og har derfor bestemt meg for å kjøpe fjellski så jeg kan bruke fjellet mer vinterstid. Lurer derfor på om noen har tips om hva slags ski/bindinger/sko jeg burde skaffe meg. Det blir mest turer utenfor løypa, og siden jeg er fra nordvestlandet vil jeg ha ski jeg kan kjøre litt nedover på også (men hovedsakelig gå). Har forstått det sånn at det er vanskelig å finne ski som har både gode gå- og kjøreegenskaper, spesielt for nybegynnere, men jeg håper noen har noen gode råd likevel. Har sett endel på åsnes sine ski, har noen anbefalinger der? Jeg er ei jente på 161cm/60kg. Hvor lange ski/staver trenger jeg? Takk for alle svar!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.