Gå til innhold

Saluda

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Hei, og takk for svar! Jeg har undersøkt litt på ski sko-fronten og skisko av merket "frost" ser ut til å være greie sko. I tillegg vil han jo ha på ull sokker i skoene. Blir nok korte turer til å begynne med, men greit å få prøvd seg rundt huset til å begynne med... Men blir det ikke vanskelig for ham å finne balansen uten staver, da? Takk for hjelpen!
  2. Tusen takk for svaret, knutis! Det er ikke så lett å spørre intelligente spørsmål når man ikke vet hva man skal spørre etter... Da har jeg ett utgangspunkt! Ha en fortsatt fin helg.
  3. Hei! Når man får barn sies det at man gjenopplever sin egen barndom gjennom dem, og det stemmer for meg! Har ikke stått på ski siden ungdomsskolen og det begynner å bli noen år siden.... Poden er nå blitt 5 år, og vi har nettopp flyttet fra Oslo til Nittedal og har lysløypa rett utenfor stuedøra. Og da er det vel ingen unnskyldninger lenger, nå skal vi gå på ski. Problemet er jo selvsagt at jeg vet ingenting om kjøp av ski og skiutstyr! Tenkte at jeg skulle kjøpe brukt skiutstyr til å begynne med, men vet jo ikke hva jeg skal lete etter... Smørefrie ski hadde nok vært å foretrekke til å begynne med.. Så, da tenkte jeg at jeg skulle se her inne blant mer erfarne ski-folk og se om noen kunne hjelpe meg? - Sønnen er 5 år og ca. 107 cm. Han har aldri stått på ski før, så tenker nok at det er bedre med litt korte ski til å begynne med. Men hvilken str. trenger han da? Hvor lange staver trenger han? - Jeg er ca. 167 cm og lurer på hvor lange ski jeg trenger (siden jeg regner meg selv også som nybegynner ). Hvilken type ski burde jeg kjøpe? Det hører vel med til historien at jeg ikke akkurat er en sylfide, men litt baktung, for å si det sånn! - Er det noen ski merker som er bedre enn andre? - Hvor lange staver trenger vi? Hvordan måler vi dette evt.? - Skal jeg investere i ski bukse og jakke, eller er det greit med vinterdressen fra barnehagen i begynnelsen? - Hvor kan jeg kjøpe skibukse i stor str. på nettet - gjerne fra utlandet, hvis det er noen som vet om noen? (Overvektige folk skal visst ikke få lov til å være aktive...hmmmpf!) Hvis noen melder seg som orakel og kan hjelpe meg med noen av disse spørsmålene, er jeg for evig takknemlig! Mvh Saluda
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.