Gå til innhold

Barflea

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Barflea

  Fiske i Iungsdalen.

  Skal på tur til Iungsdalshytta tidlig i Juli. Er det noen som har tips om fiskemulighetene der? Jeg fisker helst med flue, men også med haspelstang.
 2. Hallo. Skal i bryllup i Bergen neste helg og hadde tenkt å kombinere dette med en natt i telt og litt fisking. Kjører fra Trondheim og over Sognefjellet. Noen som har tips om en fin plass for disse aktivitetene? Jeg må i hvert fall kjøre til Sognefjell før jeg camper. Jeg fisker helst med flue, men er ikke fremmed med å kaste med slukstanga også.
 3. Er det ikke litt tidlig å dra til børgefjell for å fiske? I 2005 var jeg og en kamerat i børgefjell i slutten av juli og isen lå fortsatt på mange av vannene. Vi ble også advart av lokalbefokningen om at det var for tidlig. Dette er jo selvsagt avhengig av hvordan vinteren og våren har vært, men jeg tror jeg ville anbefale å dra litt senere på året. Eventuelt går det an å høre med noen lokale beboere før dere drar.
 4. Har planer om å kjøpe en pakkrammesekk og tenker på bergans powerframe. Det jeg ikke helt greier å se, har bare sett den på nettet, er hvordan en fester teltet til denne sekken. Noen som har erfaring med dette? Noen som vet hvor jeg kan få den billigst?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.