Gå til innhold
  • Bli medlem

Siggy Stardust

Aktiv medlem
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Siggy Stardust vant dagen sist 30. september 2019

Siggy Stardust hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

223 Excellent

Om Siggy Stardust

Nylige profilbesøk

5 778 profilvisninger
  1. Hvor i all verden har du dette fra? Snakk om å generalisere.. Det finnes så klart ytterpunkter innenfor fluefiskere, men ditto blant slukdengere, meitere, isfiskere osv, osv. Syns du sprer feilinformasjon i innlegget ditt over en lav sko. Hilsen en som fisker med både fluestang og slukstang- men som vet at en palmermygg i krok 20 gir et mer naturlig flyt på 0,12 enn på 0,15., samt kutter vann bedre ved bruk av små nymfer. Støtter ellers innlegget til Torse ang fortom.
  2. HMG https://www.hyperlitemountaingear.com/collections/ultralight-tents
  3. Det er ikke noe som flasser av brennerhodet, men avleiringer/sot. Helt uproblematisk om det tørkes av en gang i mellom.
  4. Har Nansen med avslipt kant (utført i butikk hvor jeg kjøpte skia) Samme bruksområde som du beskriver. Veldig fornøyd. Hadde Breidablikk som forrige ski og den fikk etter noen år mye hakk i sålekanten som jeg opplevde som langt mere hundefarlig enn avslipt stålkant.
  5. Hadde valgt Drogonfly x2 om jeg var deg. Da kan du bruke deler/pumpe om hverandre hvis noe skulle streike (XGK har annen pumpe). Dragonfly er en drøm til matlaging i forhold til XGK om du skal gjøre mer enn å koke vann/smelte snø sprø du meg. Dragonfly har også god avstand mellom brennerhode og kjelestøtter. Aldri hatt problemer. Jeg brukte XGK flere år, men turer nå med 2 dragonfly på vinteren. Knallbrenner. Sitter også veldig godt på MSR sin Trillium Stove Base.
  6. Kjøpe et deksel som dekker skjermen, type «lommebokdeksel»? Aldri hatt problemet du skisserer med min iPhone ig slikt deksel.
  7. Den brenner hvertfall hva jeg anser som mer enn reint nok. Hatt primusen i sju år og brent minst 10l parafin i året i innerteltet uten problemer. Det med at det blir så mye gris av parafin har jeg aldri sett på som noe stort problem. Ja, det kan bli noen dråper når man bytter falske eller tar ut pumpa, men den biten gjør jeg uansett i forteltet.
  8. Min xgk ex er klart mere effektiv på parafin kontra alkykatbensin. Også lengre brennetid.
  9. Scooterløypa stengte vel 5mai trur jeg. Kommet endel snø siden, så mulig du må gå uspora om ikke noen andre har gått der evt om reindriftere har kjørt opp.
  10. Har Ultamid 2. Er vel 200g ish lettere enn 4. 160cm høyde i midten mot 190cm på 4pers. Teltet pakka er omtrent på størrelse med en fjellduken orginal om det sier deg noe.
  11. Jeg bytta fra Unna til Ultamid nettopp pga Unna blei for varmt her nord for polarsirkelen sommerstid. Alt for lite mesh. Åpen dør heller ikke noe alternativ i Finnmark i juli pga mygg. Dessuten syns jeg Unna blir for tungt som 3-sesongstelt. Har andre telt til den kalde årstida.
  12. Leser det som at han mener kameraet på den Nokian ikke er all verden, ikke Olympus'en..
  13. https://www.statskog.no/hytter-og-friluftsliv/nordland
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.