Gå til innhold
  • Bli medlem

Totto

Passivt medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Jeg har masse ull og hår fra min polarhund og ønsker å få spunnet garn av dette. Ønsker tips om noen som kan gjøre dette.

  2. Fant du noen som kan karde og spinne hundeull?

    MVH Tore

  3. Mye snø er bare delvis riktig. Fjellet i vest har bra med snø, i øst er det veldig lite. Skarvheimen har mye snø, Hemsedal lite. Jotunheimen vest har mye, øst veldig lite.
  4. Skal på Leirbreen medio mai, hvordan er snøforholdene pt? snøforhold krossbu leirbreen
  5. Hvis du har gått en del på og skal gå i preparerte spor; kjøp racingski. Du vil garantert få en mye bedre skiopplevelse. For all del ikke smørefrie! //Tore, NSF kurslærer
  6. Jeg har brukt Jetboil i flere år og har bare godt å si om den. Med tripod, adapter og tilhørende stekepanne har du et system som ikke veier mer enn en full termos. Lurer imidlertid på om noen har brukt den i kulde, -10 og lavere?
  7. Barn er ikke og bør ikke bli utstyrsfreaker, det har du rett. Vi voksne bør imidlertid sørge for at utstyret er i orden. Ingenting dreper skigleden som kalde skisko og bakglatte ski. På mange måter er utstyret derfor viktigere for barn enn for voksne. Ut på ski, alltid blid!
  8. .. eller seigmenn er fine skivenner! De røde merkene duger også. Et liten tass skal bare tusle rundt i lett tereng og fine spor. Gode ski, varme støvler og godt feste. Ingen staver. Alltid vokse ut av utstyret - ikke inn idet! mvh NSF Trener 3
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.