Gå til innhold
  • Bli medlem

kenlif

Passivt medlem
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. kenlif

    Skallbukse

    Har hvert og prøvd noen bukser nå. Tror det faller på Arcteryx Theta. Virket som en kjempebra skallbukse!!
  2. kenlif

    Skallbukse

    Er det noen som har erfaring med Bergans Sirdal selebukse?
  3. kenlif

    Skallbukse

    Okey! men er den foret eller er det bare ett skallag? Jeg tørr ikke bestille den før jeg vet om den er foret eller ikke.. Jeg klarer ikke bukser som er foret. De blir alt for varme!
  4. kenlif

    Skallbukse

    Stiller heller ikke store krav til buksen, men den må være vindtett. Det er det viktigste:)
  5. kenlif

    Skallbukse

    Arcteryx er en veldig solid fjellbukse. Skal ikke ha en foret bukse, det blir bare ubehagelig. Ja da er det bedre med en varm stillongs:) Skal reise til Svalbard i februar og trenger en solid fjellbukse (ikke foret!!).
  6. kenlif

    Skallbukse

    Ja det er viktig med god ventilasjon. slik at det ikke blir for varmt! Skal sjekke ut den buksen, men er egentlig mer ute etter en "ekspedisjonsbukse". Eg bukse som passer bra for tur til Svalbard. Har planer om å reise over til Canada om ikke for alt så lenge, og tenkte å kjøpe en bukse som jeg har til den tid.. Prisnivå er ikkje kjempeviktig. Noen som vet om Bergans Antarktis Salopette er foret slik som Bergans Sirdal?
  7. kenlif

    Skallbukse

    Noen anbefalinger av en skallbukse som er perfekt for både sommer- og vinterbruk?
  8. kenlif

    Skallbukse

    Prismessig er den jo veldig gunstig. Men kan den brukse om sommeren eller er den kun for ekstrem kulde?
  9. kenlif

    Skallbukse

    Er det noen som har erfaring med Antarktis Salopette Pants? Skal reise i Svalbard i februar og trenger sårt en ny skallbukse. Link: http://bergans.no/sider/start_produkter.asp
  10. Jeg har sett Alone in the wilderness. Det er vell det man kan kalle en skikkelig villmarking! Hadde virkelig sansen for den mannen.
  11. Jeg så den første episoden, og det ble med det.. Jeg syntes det var helt forferdelig. Det ble jo nesten litt flaut! Hvor kan man finne Alaska Experiment? Hva kan man egentlig få tilatelse til å skyte/jakte i Alaska/Canada?
  12. Tusen hjertelig takk for tipset Det er jo positivt at du har innspill å komme med anngående spørsmålet mitt.
  13. Hei! Jeg har har som mange andre en drøm om reise over til Canada, være der ett år eller flere, å samtidig leve av fangst. Mange som har lest "Pelsjegerliv" av Helge Ingstad skjønner nok hva jeg mener. Jeg kom over en artikkel om noen som skulle få oppnå denne drømmen: http://www.laagendalsposten.no/apps/pbcs.dll/artikkel?AID=2001108090013 Der ble det sagt at de skulle leve av fangst. De skulle skaffe mat via jakt og fiske. Når jeg så dette ble jeg skikkelig glad. Jeg trodde ikke at det kunne være mulig lenger å gjøre noe slikt. Jeg har den sammen drømmen, men har i det siste lagt den litt til sides, fordi jeg trodde at det ikke ville være mulig. Kan vi nordmenn drive med pelsjegerliv i Canada slik Helge Ingstad gjorde det? Vil denne enorme villmarksdrømmen kunne ralisere? Håper på kommentarer Kenneth
  14. Det hadde hvert artig å fått sett den dokumentaren. Noen som har en link? Jeg er klar over at det kan bli en tung marsj å komme inn til elgsjøen, men det får så være.. Jeg MÅ inn dit en gang i løpet av livet!
  15. Supert å få så mange innspill! Artig å se at det er flere som er blitt fasinert av Helge Ingstad. Har sett på hjemmesiden www.villmarkenkaller.no/. Fikk mange tips. Er det noen som vet om det er mulig å kunne sette opp en egen hytte ved Elgsjøen, for så å leve der inne i 1 år? Er det noen som vet om flere hjemmesider med lignende turer/ekspedisjoner? Og finnes det noen bøker om slike turer? (Spesielt om Elgsjøen) Synes at dette er kjempespennende Kenneth
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.