Gå til innhold
 • Bli medlem

Nordbukt

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hva med hulderheimen.. Har vært der en tur i helga, lite snø på toppene, men på kvistete løyper er det mer enn nok.. Turene mellom hyttene ligger på ca 4 timer i rolig tempo.. nok tid mao til å ha laange pauser.. avstikkere etc. Dette er jo ikke helt snaufjellet, så man går i variert natur. Men det er alltid langt utsyn om været tillater dette. Vi kjørte etter jobb til espedalen fjellhotell fra oslo torsdag.. ca 3 timer... overnattet og gikk til Storhøliseter neste dag.. så videre til storkvelvbu dagen derpå og tilbake til espedalen søndag.. Kjempefin tur.
 2. Butikker er raske med å skifte ut ski med sykler ved sesong slutt/start.. Det er flere som ikke har som vane å kjøre reduserte priser på ski på våren. Det beste er å følge nøye med når salget på de skiene man har merket seg starter. Og et godt tips som nevnt, er 20 % avslag regelen... Vil nok tro at de fleste på dette forumet følger nøye med priser på det aktuelle utstyret. Altså ingen elkjøp overraskelser her.. ... og så er det viktig å utnytte vinteren nå.. og komme seg på fjellet .. trist om 300-400 kr skal stoppe denne aktiviteten i 3-4 måneder..
 3. Hvor i landet ønsker du å ta kurset da ?.. oslo har bl.annet kolsås klatreklubb og dnt fjellsport som kjører slike kurs.. dnt fjellsport har også en del rundt omkring i landet også..
 4. Kom i går fra korsika.. og det begynner å bli bra varmt der allerede. Hadde opp mot 32 g på det meste. Sjekk denne siden for tips.. [Hidden Content] Ellers anbefaler jeg telt.. allerede nå var det veldig vanskelig å få overnatting på hotell og campingplasser. Det er haugevis med campingplasser som har det meste av fasiliteter.. (de aller fleste teltplasser ligger under store trær..men varmt blir det sikkert. ). Eurocar var også det billigste utleiefirmaet jeg fant. Fri km i tillegg. kjørte gjennom calanche, sør for porto.. klatrefingrene klødde enorm
 5. Hei, Jeg har falketind jakka og buksa.. Kan absolutt anbefale disse. Har brukt de både på vinter og sommer aktiviteter..(klatring, toppturer, ski, etc.). Styrken til jakka er dårlig vær og slitestyrken.. På varme fjell sommerdager, med fare for regn, ønsker jeg heller noe mer behagelig på meg. Og ett ultralett regnsett. (prøv disse skall jakkene med t-shorte og du skjønner hva jeg mener.. )...
 6. hei, Jeg hadde en slik topp på min gamle sekk.. Problemet mitt var at nedstiging fra fjell (hvor man måtte nesten ned på rumpa) var irriterende.. måtte vri den rundt på magen hele tiden for å ikke skrubbe den ned fjellet.. Og på turen opp var den en sperre for lufting. Altså man ble mere svett av å bruke en slik en.. gikk over til å ha treningssekk istedet. (med vannsystem muligheter)..
 7. Nett Kart over sverige i en annen tråd.. zoom inn og finn stier etc.. [Hidden Content] God tur.
 8. hoho.. ja det var det... tenkte ikke på at det var fristil. .. uansett så skulle de ikke ha tuklet med skiene..
 9. Har bare testet smørefrie ski i barndommen.. men husker at det var frustrerende når de var bakglatte som fy, og man ikke kunne legge på smøring da... (vanskelig å få bort etterpå..). Men utviklingen har utvilsomt kommet lengre siden den gang.. Men jeg tipper Northug hadde ønsket seg smørefrie i går på 15 km....
 10. hehe.. ja, jeg tok på meg dynjakken på toppen under rasten...(den nye melkesjokolade med kvikklunch) men den må jo av før man traverserer bortover eggen for å finne rette renna til nedfarten.. og under nedkjøringen ble det hett nok i toppen til å klare meg.. bomull eller softshell jakke er et klart alternativer til skalljakke ja.. men jeg hadde som sagt ingen problemer med den bekledningen jeg hadde. (og mye av æren takket være aclima trøya, synes jeg..)
 11. Det var så kaldt pga vind på toppen, at jeg var redd nesa skulle falle av... Det hadde ikke spillt noen rolle hvilken jakke jeg hadde valgt, bare den hadde vært vindtett (og lett).. Ulltrøyen tok fuktigheten, og halsen (og under armene på skalljakka) var åpen på tur opp for å slippe ut ekstra varme.
 12. Medlem 349,- Veil/ikke medlem 399,- [Hidden Content]
 13. Jeg søkte litt rundt etter pris.. og fant ut at dnt utsalget i oslo var billigst om man har medlemskap..
 14. Er også en svettpeis av rang... og kan absolutt anbefale ACLIMA WOOLNET POLO... Var i helga på gaustatoppen, og hadde aclima, en ulltrøye og skalljakken. vurderte å ta av meg ulltrøya, men det var så kaldt at det fristet ikke å gjøre dette. Svettet som vanlig, men ulltrøya var ikke ubehagelig å ha på kroppen på toppen. Kroppen produserer fortsatt nok varme i ro, at luften mellom aclima og ulltrøyen isolerte ved pausene. Ved rompa ble det derimot vått og kaldt pga buksa lå for tett. Har ikke testet å gå med kun aclima og skalljakken.. men ved kaldt vær har man ikke disse luftrommene
 15. Var i fjor, etter påske på Sørbølfjellet og Storrustefjellet.. Dette er et stille og fint område som innbyr til fjellski turer.. Gikk opp fra Hedalen til storekrakkoia.. overnattet der i en ubetjent dnt hytte og gikk videre neste dag... Anbefales !
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.