Gå til innhold

Behogs

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Jeg har endelig investert i en Ally 18 DR i håp om å få med meg hele familien (2 voksene og 2 barn 11 og 13 År) på tur. Siden jeg er ganske fersk når det gjelder kanoturer, så håper jeg at det er noen her på forumet som har litt erfaring med kanoturer i Nordland helst nord for Mosjøen og sør for Bognes. Jeg bor på Fauske og er klar over at det er kort til Sulitjelma og at der er mange fine plasser, men håper noen kan gi meg noen tips til andre turer som ikke blir for tunge for de minste i familien. Vil helst overnatte ei til to netter og ha mulighet på godt fiske. På forhånd takk Bengt
  2. Tusen takk for gode svar!! Imponerende at det finnes folk som er villig til å dele sine erfaringer på denne måten, har aldri brukt slike forumer tidligere men det kommer jeg nok til å fortsette med. Er det noen som har tips til kanoturer ellers med utgangspunkt i Sulitjelma eller Saltfjellet??
  3. Tusen takk for gode svar!! Får lånt meg en alu.kano, men må nok investere i en Ally. Har lenge hatt lyst på en, men hva trenger man av ekstautstyr?? Er standardsetene gode nok??
  4. Sitter her i et vakum mellom de to fineste sesongene (Sommer og Vinter) for fiske og friluftsliv, å har begynt å leke med tanken om en lengere kanotur. Jeg har ingen erfaring fra lengere kanoturer som innebærer flere overnattinger, eller lengere bæringer av kano. Så jeg lurer på om det er noen her som kan gi meg litt info på vilke erfaringer de har på slike turer (7-10 dager). Jeg tenker på hvor langt man kan regne med å forflytte seg pr. dag?? Tips til utstyr som er kjekt å ha med? Forskjell på aluminium/glassfiber og sammenlaggbar kano?? Ellers er alt av erfaringer av interesse. Jeg og en kompis har veldig lyst å prøve oss på ruten fra Lomi i Sulitjelma til området rundt Arjeplog/Arvidsjaur, så hvis noen har tatt den ruten selv så vil jeg sette stor pris på litt info om den ruten. Har funnet lite på nettet om denne ruten. På forhånd takk!!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.