Gå til innhold
  • Bli medlem

Platon73

Aktiv medlem
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Platon73

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Verdal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Er det noen som har erfaring med Mountain Hardwear soveposene som selges der?
  2. Disse tre teltene dekker alle mine behov perfekt: http://www.helsport.no/no/produkter/TELT/_Pro/Rondane_Light http://nettbutikk.bergans.no/avdelinger/telt/wiglo/wiglo%E2%84%A2-lt4 http://www.xxl.no/Root/Villmark/Telt-og-Soveposer/Lavvo/Lavvo-Dividal-8-10-/p/1049971_1_Style Det verste er at jeg føler at jeg har bruk for alle også
  3. Ok, hadde en mistanke om dette. Det finnes så enormt mye flott natur i Norge utenom de mest eksponerte områdene der man kan vandre i ukesvis uten å treffe noen. Bare her i Nord-Trøndelag er det mange perler
  4. Hvor trafikkert er det i Rago på sommeren? Vasser man i folk forsvinner villmarksfølelsen litt.
  5. Har ikke vært der, men ventet en litt annerledes turbeskrivelse ut fra tittelen på innlegget
  6. 1,5 DL(100 gram) Ming hurtigris oppi Real posen gir 370Kcal ekstra. 10 gram smør ekstra gir 75 Kcal. Ha oppi 1,5 dl ris, 1 dl ekstra kokende vann og 10 gram smør oppi Real posen i tillegg til det vanlige vannet så har du 445 Kcal ekstra. Måltidet blir da fort over 1000 Kcal. Ulempen er at det blir litt fullt i posen og jeg ville ventet litt mer enn 5 minutter før jeg spiste det.
  7. Kjøpte Lundhags Syncro high på lørdag og var på første turen i fjellet med dem i går. Kjennes bra ut så langt.
  8. Fikk heller ikke sett teltet først så kjøper basert på tester, hva folk skriver på nett og et par videoer på nett. Stort sett bare gode tilbakemeldinger på det som jeg har sett i hvertfall.
  9. Jeg har endt på en Wiglo 4LT jeg også.
  10. Det er ikke noen bru over Forra som jeg vet om hvis det ikke har kommet noen de siste årene, men lenger ned er elva lettere å krysse enn den er i innløpet.
  11. Nei 2 mil om dagen er jo egentlig ikke så langt for folk som er godt vant til å gå og spesielt ikke hvis dette foregår i relativt lett terreng. Har gått ganske mye i områdene rundt Sylan(mest på vinteren) og i området mellom Meråker og Hårskallen og begge er fine områder. Det som hadde vært perfekt avslutning på turen deres hadde vært å fått lånt dere en kano i Meråker og padlet over Feren og ned elva Forra. Da hadde dere padlet nesten fram til Hårskallen. Enormt fin padletur i flott natur, men det er kanskje et poeng for dere å bruke føttene hele veien?
  12. Veldig bra og tøft gjort av dere Å gå over 2 mil i snitt hver dag i en måned høres ambisiøst ut syns jeg. Å gjøre dette over så mange dager på rad er ganske tøft og det blir ikke rom for en hviledag innimellom. Men for alt jeg vet er dere knallspreke
  13. Har sett på Holmeslet Backwood og Explorer og de ser interessant ut. Jeg har selv ingen erfaring med merket og er litt usikker på vindstabilitet blant annet. Vekta er i hvertfall overkommelig.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.