Anders Eriksen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  755
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  22

Anders Eriksen last won the day on September 21 2016

Anders Eriksen had the most liked content!

Om Anders Eriksen

 • Bursdag 10. des. 1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Salomon Quest 4D / Origins 2 GTX

  Har kjøpt og prøvd. Veldig fornøyd så langt.. Så får vi se når de har blitt prøvd skikkelig på flere turer..
 2. Første overnatting med treåringen

  Her var det mye inspirasjon å hente for en nybakt pappa, sneipen er 6 måneder i dag. Målet er å få noen teltnetter om ikke lenge. Så får vi se😆 Tenker det gjelder å finne noe lett tilgjengelig der vi nesten kan kjøre til leirplassen👍 Så utvider vi horisonten etterhvert..
 3. Salomon Quest 4D / Origins 2 GTX

  Noen som vet om disse må impregneres? I så fall med hva?
 4. Kanotur med en sneip på ni måneder.

  Takk for info. Vi vurderer også Sølnessjøen eller Jyltringmarka. Vi får se.
 5. Kanotur med en sneip på ni måneder.

  Vi planlegger å holde oss så nært land som mulig, i så om det skulle bli en velt kan vi ta oss inn til land veldig raskt. Alle ombord har selvsagt redningsvest og tørre klær pakkes i vanntett pakkpose. Men vi kommer uansett til å være veldig forsiktig i forhold til vær og vind og kommer ikke til å ta noen sjanser. Vi har en del er faring med padling i kano, og føler oss trygg på at vi kan gjøre de riktige vurderingene i forhold til sikkerheten. Vanntemperaturen vet jeg ikke, men kommer til å forhøre oss om dette med den lokale campingen. Om det av en eller annen grunn skulle være unormalt kaldt i vannet vil vi vurdere å ta turen en annen plass.
 6. Kanotur med en sneip på ni måneder.

  Det er to voksne og et barn. Ingen andre i turfølget. Er litt skeptisk til å bruke bagdelen til vognen, men takk for innspill:) Vi ser ikke for oss lange transportetapper. Og om vi må holde oss i ro i flere dager er det helt greit. Vi må rett og slett prøve oss litt fram.
 7. Kanotur med en sneip på ni måneder.

  Vi har alltid på redningsvest. Med eller uten barn:)
 8. Kanotur med en sneip på ni måneder.

  Takk for svar @virrma Base-camp og dagsturer derfra er absolutt et godt alternativ, og det er jo det vi fort kan ende opp med. Vi har ingen ambisjoner om lange forflytninger, og tilpasser jo oss selvsagt etter hvor godt poden trives i kanoen. Dette skal skje på han sine premisser, ikke vi foreldre sine. Det blir nok jeg som står for padlingen, mens Kathrine er barneansvarlig. Viktigste er jo at vi får være ute i naturen og ikke vi skal knekke de store avstandene. Vi ser på Sølnessjøen som et alternativ også. Mener å huske at du har vært der? Ser jo ut som et utrolig flott område og der har vi muligheten til å ta inn på hytte om det skulle bli nødvendig.
 9. Vårfiske i møre og Romsdal

  Alnesvatnet på Godøya bruker å være tidlig ute, usikker på hvordan det er i år. Der oppe er det flott. Ellers er det isfritt Svartløkvatnet på Sjøholt (tror jeg) eller i Engesetdalen, men litt preget av hytter de områdene der. Uansett der er ørret å få.
 10. Salomon Quest 4D / Origins 2 GTX

  I følge Salomons egen hjemmeside så skal støtten/stabiliteten være bra. http://www.salomon.com/no/product/quest-origins-2-gtx.html?article=390271 Jeg tar nok en kalkulert pokersjanse å går for disse...
 11. Salomon Quest 4D / Origins 2 GTX

  Godt å høre det er flere:)
 12. Salomon Quest 4D / Origins 2 GTX

  Hehe.. Det blir sko for litt lettere turer ja:) Har fortsatt Skarven, men tror jeg skal gå for noe annet når "langturskoa" skal fornyes. De ufyselige tærne mine lever sitt eget liv og er stadig i vekst:) Nå ligger jeg en plass mellom 42 og 43. Crispi kjører bare hele nummer, det passer ikke lenger for mine tær. Skulle gjerne lagt med et bilde, men unner rett og slett ingen å se de tærne der. Preget av et hardt liv i svette fjellsko og lite vask:)
 13. Salomon Quest 4D / Origins 2 GTX

  Det høres jo veldig lovende ut. Vurderer sterkt å invistere i disse.. Gruble gruble😆
 14. Salomon Quest 4D / Origins 2 GTX

  Noen som er erfaringer med disse skoene? Er ute etter fjellsko som er litt lettere enn tradisjonelle lærstøvler. Jeg tenker at bruken blir på dagsturer, og turer med en til to overnattinger med lett sekk (maks 13 kg). For tyngre turer over flere dager blir det brukt mer tradisjonelle lærsko/støvler. Lenke: https://www.fjellsport.no/salomon-quest-origins-2-gtxr-12.html https://www.fjellsport.no/salomon-quest-4d-2-gtxr-detroit-black-navajo-13.html
 15. Kanotur med en sneip på ni måneder.

  Skal høre med @virrma om hun har noen gode råd. Sikkert lurt å legge transport etappene til når barnet sover ja, målet er jo uansett ikke å jage kilometer. Bare ta det rolig å legge inn noen padleøkter når det skulle passe.