Gå til innhold

elmer

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Siden jeg bor i Bergen så tenkte jeg i et svakt øyeblikk at jeg har sinnsykt behov for en dunjakke fra Arc'teryx, nærmere bestemt Cerium LT Hoody. Den ble kjøpt fra Brukås Sport i august(!) i 2017, og har hengt i skapet siden da. Farge "Admiral", størrelse XL, med merkelappen fremdeles på. Min skam er kanskje noen andres gode kjøp? Selger den for 2000, noe som burde være en grei pris for en jakke som koster 3700 ordinært. Bor i Bergen, så jakken kan hentes her - eller sendes mot dekking av porto.
 2. Jeg skulle gjerne hatt en aktivitetsmåler, men får lettere angst av disse kolossene som måler alt mellom himmel og jord. Mine behov kan oppsummeres i at jeg ønsker å se hvor mange høydemeter jeg har lagt bak meg på en gitt dag. Om den i tillegg klarer å måle distanse så er det fint, men ikke noe behov. Alt annet er uten betydning. Redigert: Det trenger ikke være i form av et armbåndsur, for meg kan den like godt ligge i sekken eller lommen. Hittil har jeg hatt stor underholdningsverdi av å følge med på dette i diverse apper på mobiltelefonen, men har måles ting i etasjer, giraffhalser og jeg vet ikke hva. Innspill og kommentarer mottas med takk!
 3. Jeg har en del hytteturer foran meg i tiden som kommer (juni - september).. Mye i området rundt Ustaoset. Det jeg er på jakt etter er en "sovepose" som oppfyller følgende kriterier: - varm nok til bruk innendørs - gjerne dun - lav vekt og pakkestørrelse Jeg trenger ikke noe som passer for utendørs telting utenom denne perioden. Er det noen som har kjennskap til hva jeg egentlig trenger? Jeg er litt lost, for å si det sånn
 4. Takk begge to. Adidas utgår nok med høye kneløft pga. passform. Det er vel noe bortimot det eneste som jeg ikke klarer å få på beina. Nå "løste" det seg egentlig, jeg fikk tak i Scarpa Vitamin til gibortpris (tenk "6-pakning med øl"). De virker å være OK og grei nok for fjellene rundt meg. Vi får se hvordan det fungerer med feste, men det blir nok ikke noe i nærheten av klatring for min del.
 5. Jeg er på jakt etter et lett par med fjellsko for turer i Bergensområdet (byfjellene). Jeg har allerede et par med Scarpa Kinesis GTX til de lengste og tyngste turene, men dette er da påtenkt raske turer på ettermiddag/kveld. Jeg ser at det finnes en kategori som heter approachsko, og det er vel i det landskapet jeg befinner meg. Er det noen som har erfaringer med denne modellen fra Scarpa?: https://www.scarpa.com/vitamin Evt. om det er andre sko som anbefales. Jeg skal jo innrømme at det er fint med GTX-membran, men akkurat på lave sko så er det kanskje ikke et must(?). Vil denne typen sko uten membran klare å holde seg noenlunde tørre, med riktig impregnering?
 6. Røverkjøp og gode tilbud

  Fjellsport har de meget gode terrengløpeskoene VJ Irock på tilbud denne uken; http://www.fjellsport.no/vj-irock-gul-sort.html Med rabattkoden så havnet de på 950 kroner.
 7. Kjøper dere fiskekort (inatur)?

  Nei, jeg betaler ikke for å fiske.
 8. sportsbutikk i London

  Ellis Brigham i Kensington High St. har i alle fall Arc´teryx. Ser ikke bort fra at Snow+Rock som ligger vegg-i- vegg også har det, men jeg ga opp å lete Cotswold ved Picadilly hadde ikke Arc´teryx da jeg var innom.
×