Gå til innhold

A. Ingulfsvann

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Fikk noen respondenter, men jeg kan godt tenke med flere, så om flere er interessert i å vite mer, er det bare å sende en pm.
  2. Adler skrev: Prosjektet er ikke et bestillingsverk. Ideen til problemstillingen er resultat av kombinasjon av teori fra økologisk økonomi og kretsløpsøkonomi med inspirasjon fra diskurser i friluftslivet, der tilgrensede tematikk blir kommentert på forskjellige vis.
  3. Dag G - Evje Skrev: Tusen takk for det. Forøvrig er det fullt mulig for flere å melde sin interesse som respondent, i første rekke får de som melder seg mer informasjon, og kan når som helst velge å trekke sin deltakelse. Ser man på mange av trådene som ligger ute, burde det absolutt vært et tema som engasjerer.
  4. Undertegnede er tilknyttet Senter for Økologisk Økonomi og etikk ved Handelshøgskolen i Bodø (http://www.hhb.no/index.php?ID=4191 ), og jobber med et doktorgradsprosjekt om forholdet mellom økonomisk verdisone og natur og kulturs verdisone i friluftslivet. I den sammenheng trenger jeg respondenter som er aktive i friluftsliv, og har tid til å stille til intervju, det kreves ingen forkunnskaper om økonomi så det er sagt, kun allmenn interesse for friluftsliv. Intervjuene skal gjennomføres kvalitativt, enten på telefon eller ved personlig møte, det siste er det mest ideelle, så i de tilfeller det lar seg gjøre er det å fortrekke. Det er også interessant om noen kan stille i gruppeintervju, dvs. samle 3 – 7 personer som diskuterer spørsmålene seg i mellom og dermed får fram nyanser i diskusjonen. Om noen kan tenke seg å delta med sine synspunkter, (en gylden mulighet til å få snakke om friluftsliv) kan dere enten sende en e-post (are.severin.ingulfsvann@hibo.no ) eller en pm med e-post adresse for mer info. Hvor i landet man holder til er for øvrig ingen begrensing, og tidspunkt kan vi alltids bli enige om.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.