Gå til innhold
 • Bli medlem

hmhelland

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  157
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

hmhelland vant dagen sist 9. juli 2012

hmhelland hadde mest likt innhold!

Om hmhelland

 • Bursdag 04. feb. 1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Vågå

Nylige profilbesøk

1 471 profilvisninger
 1. Kjører Blika RX4 med hjelmfeste. Funker knall det. Det selges seperat "USB-adapter" så du får ladet via batteribank/vanlig lader. For åpne hjelmer (festes med stropp i luftehull): [Hidden Content] Med lim: [Hidden Content] [Hidden Content]
 2. Vi løste mye av dette med å flytte fra storby til bygd. Når du bor i naturen med høgfjell rundt dørene, jakt og fiske-terreng like utenfor, så sparer en mye tid som tidligere ble brukt til å reise til/fra natur Sigurd har oppsummert bra i blogginnlegget Sult: [Hidden Content] "Bor du i tillegg i en by uten fjell i horisonten er løpet kjørt: Pakke på torsdag, stange i kø fredag, krampaktig tur på lørdag, vaske ut og stange i kø søndag, pakke ut mandag. Og så er snart pakketorsdagen der igjen."
 3. Jeg har bare gode erfaringer med Jaktfall. Jeg fikk kjappe svar når jeg ønsket å benytte angrerett der på en bestilling. (ingen koblinger til noen nettbutikker )
 4. hmhelland

  Alfa Bukk a/p/s

  Trur bare NW er en nyere modell ja. Har hatt mine sine sommeren 2018, og de er brukt mye; reinsdyrjakt, hjortejakt, småviltjakt og tur. Har holdt meg tørr og takler tung bør. Er fortsatt tette. Jeg har ikke vedlikeholdt de på annen måte enn å vaske av det værste etter en tur og kleise på litt voks når det ser ut som de trenger det
 5. hmhelland

  Alfa Bukk a/p/s

  Crispi Titan er knall, beste fjellskoene jeg har hatt! Har logget mange-mange mil i mine, med og uten tung sekk. De holder stand. Jeg har de med heloransje-såle (uten NW i navnet).
 6. Reklamerte på min Dovre-bukse med dri3 membran, da bekreftet Norrøna at de hadde hatt en del av disse med feil. Jeg fikk returnert den uten problemer, og fikk sum tilsvarende prisen på Dovre-buksen å handle for i Norrøna-nettbutikken. Norrøna har suveren kundeservice, så det er bare å sende den inn. Er det feil på den så ordner de opp.
 7. Disse har jeg brukt i ca 10 år til jakt, skijakt og fjelltur, først i år begynner sømmen til borrelåsen å gi etter, fotreimene er like gode. Dog usikker om de er å få tak i lengre? [Hidden Content]
 8. Jeg har Colltex mohair langfell til Åsnes Nansen, de glir veldig bra, og har bra feste! Glien er bedre en de syntetiske kortfellene jeg også har Har med feste foran og bak, det fungerer helt optimalt.
 9. Fra Suldal Turistkontor: «Vegen inn til Blåsjø brukar opne i juli. Då kan du køyre inn til Oddatjørndammen (ca. 23 km frå Gullingen Turistsenter) og til Førrevassdammen (ca. 28 km frå Gullingen Turistsenter). Vegen inn til Storvassdammen er stengt med bom. Mykje snø kan utsette opninga.» Det er fare for snø i oktober iallefall. Har _nesten_ snødd inne ved Skreivassdammen under rypejakta et år, første helga i oktober (kom 40 cm over natta). Kom oss heim med eit nødskrik. 4WD, vinterdekk og ringe til traktor for å brøyte det verste strekket. Året etter parkerte vi av erfaring ved Oddatjørnd
 10. Det ble nylig brøytet inn til Øvre Moen. (foten av første dammen). Det var lite sannsynlig at det kom til å bli brøytet lenger i år. Så det kan ta tid før veien videre er kjørbar. Om den blir det i det heile tatt Bildene vedlagt er fra området rundt øverste tunellen den 18.juli i år.
 11. Kartene må konverteres for å kunne brukes på Mac. Jeg har brukt denne oppskriften:[Hidden Content] Konvertering må kjøres på en Windowsmaskin.
 12. Jeg har ingen erfaring med Härkila fleece selv. Men generelt har jeg ikke hatt behovet for lufting på fleece/mellomplagg når jeg er på jakt. Tempo når man jakter er såpass bedagelig at lufting ikke er noe problem (for meg)
 13. Härkila har endel fine fleece til jakt, kanskje du finner noe der: [Hidden Content] Selges blant annet på gmax og magasinet ([Hidden Content])
 14. Les instruksjonsteksten på ene bukselommen (inni buksa), bruk primusen til varmekilde når du er på tur
 15. Nederst i denne artikkelen står litt mer om ruta til Monsen: [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.