Gå til innhold

betar

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Brystsele - et must?

  Jeg ville sjekket denne for sammenkoling av brystsele/sittesele: http://sportsnett.no/s/p.aspx?pid=3702&cid=227 Obs obs: pass på å ikke benytte karabin som ikke er laget for trepunkts belastning, da bruddstyrken blir mye dårligere.
 2. Clogging

  Her er fullstendig brukermanual for Petzl Basic. http://www.petzl.com/files/all/technical-notice/Pro/B18_basic_B185000J.pdf Anbefaler alle å lese denne. Selvsikring blir beskrevet på side 4.
 3. Clogging

  hm, kan ikke se helt hvorfor dette ikke kan være bra. Må sjekke det ut. Takk!
 4. Clogging

  Bruker du petzl basic: fest basicen med en karabin i det nederste hullet. Det du gjør videre er at du tar en slynge (jeg bruker 60cm) rundt overkroppen og fester denne til det øverste hullet på basicen. Funker bra.
 5. Normer rundt gjensatt utstyr

  Det er forskjell på gjenglemt utstyr og det å plukke ned/kaste prosjektslynger. Min uttalelse var ment til utstyr som tilsynelatende kan se ut som det er hengt igjen, i forbindelse med at noen f.eks jobber med en rute, eller noe sånt. Mulig at jeg ble misforstått, det beklager jeg i så fall
 6. Normer rundt gjensatt utstyr

  Latterlig!
 7. Normer rundt gjensatt utstyr

  Finnern er vinnern prinsippet blir neppe godt tatt imot. Som andre påpekte før meg, mange henger igjen utstyr fordi de jobber med en rute. Og Adler, tror du virkelig noen glemmer igjen utstyr for 20k?
 8. Selvsikring

  Noen som vet om litteratur som tar for seg selvsikring på led. Altså å lede opp en rute alene. Eventuelt om noen kanskje har erfaring på området.
 9. Bildet "klatrepartiet" er nok tatt etter hustaket. Etter at du har passert hustaket skal du opp en "renne" og etter renna skal du klyve litt, slik som sett på bildet "klatrepartiet"
 10. Narvikfjella og/eller Lofoten

  Sjekk ut http://www.lofotelemark.com/
×