Gå til innhold

Jan Stefan Moen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jan Stefan Moen

  To menn reddet ned fra Ytstetind

  Ok ! Ok ! ..sjekket det , var ikke det !
 2. Jan Stefan Moen

  To menn reddet ned fra Ytstetind

  javascript:emoticon(':D') Skulle gjerne det ! ..har skrebet litt mer, men i denne saken er jeg i utgangspungtet angrepet som en ulv, så er litt forsiktig.
 3. Jan Stefan Moen

  To menn reddet ned fra Ytstetind

  ...Lyngve beklager at han tok politiets/ medias utatlelser som god fisk ... ...Politi-folk / media-folk er vanelige mennesker... ..Det handler ikke om denne saken og denne reddningsaksjonen. Det handler om at Lyngve beskriver meg som idiot i media på grunnlag av noe han har hørt / sett i media. Greit å beklage, men saken hendler egentlig om at Lyngve må starte sitt egent holdningskapende arbeid med sin egen hjerne ! ...Hva hadde skjedd hvis jeg ikke hadde sett disse inleggene ! ....Har Lyngve skrivi flere steder ?
 4. Jan Stefan Moen

  To menn reddet ned fra Ytstetind

  ...Er forsåvidt enig med Lyngve at det er greit med holdningsakapende arbeid bla. for å ungå at folk mister respekten for kostnader / redding . Jeg tilkaller selv ikke hjelp dersom jeg er strengt nødvendig for å overleve. Er i utgangspungtet klar for å svette / blø / ikke spise / fryse og ikke sove på to døgn for å ungå helikopter . I utgangspungtet synes jeg faktisk det er litt flaut å måtte tilkalle helikopter, men i situasjon i forrigårs var det nødvendig... Utgangspungtet for denne turen var som jeg inrømmer litt på kanten, da vi ikke startet før kl. 15.00. Ser i ettertid at dette var dumt. ...Var ikke dette i seg selv som gjorde det umulig å komme ned. ... Vi hadde en fall-ulykke som gjorde det umulig for oss å komme oss ned. Dette har ingenting med mørket å gjøre. Vi hadde med hodelykter, så det var egentlig ikke et problem.
 5. Jan Stefan Moen

  To menn reddet ned fra Ytstetind

  Ble hentet med helikopter i går på Ystetind ! Er ikke morsomt å måtte ringe helikopter å belaste skatte-betalerene med dette. Men noen ganger er det nødvendig. Ser noen inlegg her av han som kaller seg "Lyngve" / "Fjellredderen". De som har glede av å kritisere denne redningen, har sikkert mye fjell-arfaring, men for meg så virker det som de er født, opvokst og videre fast bosatt uten anledning ( bortsett fra denne mail ) til å komunisere med resten av verden. Dette fordi de refererer til media-utalelser/ polit-utalelser, spekulerer videre i dette og så uttaler seg på en nedverdigene måte i forh. til meg. Vi opplevde en lang rekke med uhell på denne turen, som til slutt førte til at vi ble nødt til å tilkalle hjelp utenifra. Vi hadde en fall-ulykke som gjorde at vi ikke lengre kunne klatre. Det reffereses også til klærene våre som skulle "godt kledd". Ystetind er ikke et stort fjell, det er en forh. liten tur. Det blir som når Lyngve er ute å kjører bil hver dag hele året i ti år, så krasjer han. Det betyr ikke at vi skal være "flaue" på hans vegne ford, det ermere menneskelig. ...Det blir som når vi fikk problemer med lyktene våre, fall-ulykke / ben-skade / feilberegning av terrenget og andre ting til sammen gjorde oss avhengig av hjelp fra andre pga. en del ting som vi ikke skulle ønske hadde skjedd / intruffet samtidig.......
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.