Gå til innhold
  • Bli medlem

elipeli

Aktiv medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av elipeli

  1. Kan noen anbefale meg noen relativt enkle 4000-metringer i alpene som kan vinterbestiges på ski? Turrapporter og/eller -beskrivelser er supert! (Ikke Breithorn )
  2. Jeg skal etter planen på fjelltur til Svartdalspiggene, men blir litt usikker på om det er rette fjell for oss etter å ha lest om den tragiske ulykkenhvor en kvinne omkom i går. Er det noen som har vært der som kan fortelle litt om traversen? Er det en grei travers, eller er det noe luftig og / eller utsatt klyving? Jeg skal dit med tre andre, hvorav ei ikke er spesielt fjellvant, så dette er viktig info. Er det merket hele veien eller kun opp til Store? Er det mest naturlig å gå Nørdre - Store - Søre (dersom man skal unngå breen)? Hvor lang tid bør vi regne med å bruke på traversen?
  3. 1) it will probably involve some scrambling. 2) there is snow on Strupbreen
  4. Takk for tips! Cerro Bonete så fin ut, men som jeg forstår beskrivelsene jeg fant på nettet, så ser det ut som at den er ved BC på Normalveien? Du får korrigere meg om jeg bommer (Vi går Vacasdalen). Marmolejo: Godt poeng! Du skal ikke se bort fra at vi foretrekker strender og god vin etter dagene på fjellet
  5. Hei, Jeg fikk så god hjelp sist jeg spurte om noe her inne, og siden google svikter meg igjen- prøver jeg O'gode fjellforum nok en gang Jeg og min bedre halvdel har ca en uke å slå ihjel i/rundt Mendoza før vi reiser til Oslo i januar. Er det noen kule topper eller klatreruter i nærheten som er verdt et besøk? (Jeg er oppmerksom på Ojos del Salado, men den er ikke så aktuell, og Aconcagua skal vi på). Håper på mange supre tips!! Mvh Eli-A
  6. Hei, for å ikke kuppe tråden til Villmarksprinsesse, lager jeg en ny Lurer på om det er noen som har turanbefalinger til topper ved Gjendesheim. Besshø og Knutshø er på plakaten, men er det andre spennende muligheter i området som passer for en jentegjeng hvor enkelte ikke har klatre-/breerfaring? (Besseggen er ikke med i beregningen). Det går båt til Memurubu (men ikke Gjendebu), så turforslag rundt Memurubu tas også imot med takk. Hvilken vanskelighetsgrad har f.eks Surtningssue? Håper på mange artige svar!
  7. Hei Stian, Det er veldig væravhengig. Jeg syklet Rallarvegen i uke 38 i 2007, og da var det så mye snø at ca 3 av milene ble tatt med tog Resten var til dels bart og til dels både snø og sørpe. Haugastøl ligger noe lavere enn Finse, så du kan være heldig. Beste rådet jeg kan gi er å ta en telefon opp dit når det begynner å nærme seg. Lykke til!
  8. WOW! Impressive!! Tusen hjertelig takk! Og takk for linken til den utmerkede nettsiden
  9. Hei, Min bedre halvdel og jeg skal på Aconcagua i mnd-skiftet desember/januar og lurer i den forbindelse på klatrelisens. Planen er å kjøpe klatrelisens lørdag den 26. des og begynne turen samme dag. Problemet er at ingen av oss kan spansk, og ingen på kontoret som utsteder lisensene kan engelsk (!) (Vi forsøkte å ringe i går). (Har også forsøkt Google translate på hjemmesiden (http://www.ambiente.mendoza.gov.ar/) til de som (jeg tror) utsteder lisens, men finner ikke ut noe om åpningstidene). Jeg ser nå at det er en gjeng her inne som skal opp noen dager etter oss, kanskje noen av dere (eller andre) kan svare på det vi lurer på? Jeg prøver Og spørsmålet lyder altså som følger: Holder "lisenskontoret" åpent lørdag 26.? Og hvilke åpningstider opererer de med?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.