Gå til innhold
  • Bli medlem

Bjerknez

Aktiv medlem
  • Innlegg

    227
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Bjerknez vant dagen sist 29. mars

Bjerknez hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

62 Good

Om Bjerknez

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg har fått Eidestroppen og skal sette inn denne med pasta i dag. (Yohoo!) Men på sikt så vil det jo komme et behov for å fjerne metallrester og eller gammel pasta for å tilføre ny. Men hvordan fjerner man gammel pasta og eller metallrester fra lærstroppen? Jegbhar sett flere metoder brukes på Youtube, men vil gjerne høre hvordan dere her inne gjør det
  2. I går hentet jeg Eidestroppen og i helgen skal jeg kose meg med å legge på pasta på denne. Selvsagt har jeg kjøpt Babyolje.
  3. I dag skal jeg hente denne på posten
  4. Jeg har nok ikke den samme interessen for kniver som mange andre her inne hr tror jeg. For meg er kniven et redskap og ikke et samleobjekt jeg forstår godt hva du mener derimot. Gikk i samme fella når det kom til bilpleiemidler for en del år siden. Jeg har enda, for å si det sånn Det samme gladt fotoutsyr. Hadde vel fotoutstyr for nærmere 200.000. Har eid det meste av Canon sine L-optikk linser i tillegg til en haug av Filtere, 2stk trådløse EX580 blitser, Canon 5D MKIII, Gopro, Fujifilm kameraer etc etc. Så jeg er ferdig med den "hamstringen" og har en litt mer dornuftig tilnærming til hobbyene mine nå enn tidligere. Uten at jeg rakker ned på eller mener at andre gjør feil med å bruke penger på hundrevis av kniver. Det får være opp til hver enkelt Men jada, det er litt stas og ha noen skikkelige kniver. Men ikke fler enn jeg i beste fall klarer å bruke.
  5. Hehe, jeg skal kanskje ha en til som er mindra fra Helle (Mandra) men der er det stopp. Jeg har tross alt 2 kniver fra før som er sendt til sliping (Helle Lappland og Besseggen) så da skulle jeg nok være dekket. Jeg flyr jo ikke rundt skauen hver dag jeg som visse andre her, men kjøpte ett sett kniver nå siden jeg var så feddup på mange av de jeg hadde/har fra før. også glemte jeg å nevne Leatherman Surge da, som jo er en kniv det også blandt annet. Så nå har jeg snart totalt 5-6 kniver. Å til mitt bruk er nok selv dette overkill skal sies, jeg tenker litt sånn at jo flere kniver man har jo mindre er sjansen for at man har funnet drømmekniven
  6. Da jar jeg fått testet Helle Utvær kniven litt vedrørende spikking og kapping av rundt 1-2 cm tykke kvister etc. Førsteinntrykket mitt når jeg åpnet esken var veldig bra. Over forventning og kniven var sylskarp rett ut av esken. Skummelt skarp faktisk. Imonerende. Håndtaket passet mine hender helt perfekt. Jeg kunne kanskje tenkt meg LITT mer markert fingervern, men ellers var den helt perfekt. Den glei gjennom greinene uten problemer. dette er sog ikke en kniv som passer til typisk hogging da den er ganske lett. Men da har jeg lappeland kniven Helle. Jeg vurderer å kjøpe Helle Mandra som minikniv. Her er noen bilder av hærligheten
  7. 150 stk kniver??? https://helplinkpsykolog.no/shoppingavhengig/
  8. Du jar nok rett. Men jeg tenker at å betale 150 spenn for å slipe en kniv er verdt det. Vertfall hvis det er en dyrere kniv. Jeg kommer ikke til å bruke knivene veldig mye, så for keg holder det trolig at jeg sender dem inn en gang hvert andre år.
  9. Jeg merker at av alle knivene i forskjellige sjanger jegbhar hatt, så faller jeg hele tiden tilbake på Helle. Lappeland kniven er den kniven som overbeviste meg, samtidig som Besseggen som er en langt mindre kniv, men sylskarp. Den desidert skarpeste kniven jeg har hatt. Den fikk nok trolig litt mye juling så den fikk et bittelite hakk i eggen, noe jeg håper knivslipern nå kan rette på. De andre knivene jeg har hatt blir litt mer mjee.... har aldri overbevist meg helt. Dyre og fine og se på, men blir fort sløve synes jeg.
  10. Haha, jeg husker de ramboknivene med kompass i enden hvor det var fyrstikker etc. inne i skaftet. Jeg hadde en slik. Kjøpte den på Svinesund. DET var søppel husker jeg. Skaftet pp kniven datt av etter få uker når jeg skulle spikke teltplugger i en alder av 10-12 år.
  11. Kniven i seg selv er fin, men med 4.8mm tykt blad så egner den seg dårlig til mitt bruk. Men det er ikke noengalt med kniven utover det faktium at trenger oppskarping. Mulig jeg sender den til knivslipern.com for å gi den en ny sjans. Problemet mitt er at jeg har et inntrykk av at den ble fort sløv...
  12. Aha, da skjønner jeg. Det oppklarte jo egentlig alt. For skal man leve av Youtube alene så vil jeg nesten si det er umulig for folk flest.
  13. Jeg fantmin gamle gode med lite brukte Cold Steel Master Hunter med VG1 San Mai stål nederst i en kasse dypest lang inn i kjelleren. Denne har egentlig aldri vært skarp synes jeg og den barberer ikke bort hår på armen heller. Utrolig tung å spikke med, trolig grunnet det tykke bladet og at den er litt sløv. Fasongen ellers liker jeg godt, og håndtaket er behagelig å holde i, men jeg klarer ikke å finne noen plass til denne. Husker jeg betalte nærmere 2.000 kroner for denne på XXL for noen år siden. Hvis noen vil ha kniven så ta kontakt. Den er til salgs.
  14. Jeg mener jeg hørte deg si i en videoene dine at du på sikt kanskje kunne satse på Youtube på heltid? Hvis ikke det er målet i det hele tatt, så stiller jo saken seg annerledes. Men alle vil jonha flere seere og ikke minst abonnenter. Å dette kommer ikke gratis. Skal jeg tippe ut fra ambisjonene jegbhar forstått du har, så kommer det til å øke til et viss punkt for så og stagnere. Så lenge kunnskapen er der (Noe den er hos deg) så er det jo relativt lett og bli passe stor på Youtube. Dem er det MANGE av. Men skal du perfeksjonere samt skille deg ut fra mengden er dette MYE jobb og nærmest umulig hvis du ikke gjør dette på fulltid. Tror jeg. Det er mange Youtubere der ute som leverer glimrende underholdning og mye læring. Jeg snakker om ingeniører og spesialister som byr på seg selv men allikevel har dem ikke mer enn 50-100k abonnenter. Det er nok fordi dem satser på youtube som en bigesjeft og ikke satser fullt ut og eller rett og slett ikke tør eller skjønner selv hvor gode dem er. Men hadde jeg vært deg ville allikevel satset mer på bredden og åpnet en hjemmeside. Kanskje et sted hvor folk på sikt iunne støttet kanalen ved å kjøpe tshansen effekter.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.