Gå til innhold

ylva

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! Jeg er på utkikk etter votter som tåler at man graver snøhule, måker snø ++ med. Har hatt endel elendige votter, og alle sammen har revna på oversiden når jeg graver. Noen som vet om et par ordentlige votter som tåler dette? ylva
 2. Ja, takk takk! Det skal jeg sjekke:)
 3. Hei igjen! Har nesten () bestemt meg for å kjøpe bergans sirdal lady jakka, men lurte på om noen vet om denne er isolert? Så det var to forskjellige sirdal-jakker; en som het insulated og en som ikke gjorde det:) prøvde insulated-modellen, men tror det kan bli altfor mye av det gode, tror heller jeg vil kle på meg ordentlig under en jakke som ikke er så tjukk:)
 4. Hehe! Kjempefint med "krangel", lærer masse:) er utrolig lei folk i butikker som ikke kan noe som helst:S sover en uke i telt i påsken, ellers så går det for det meste i dagsturer på ski eller brett, så må ha en ordentlig jakke:D men tusen takk for alle svar, det hjalp virkelig!
 5. Har vært endel på sidene til både Bergans og Norrøna, men fikk egentlig ikke så mye ut av det. Vil ha en damejakke som er "passe lang" i ryggen; ikke så kort at den glir opp når jeg beveger meg(står på snowboard, f.eks.) regner med å bruke ca 3000 på den
 6. Heisann! Anoraken min er blitt for liten og regnjakka mi holder ikke vann. Tenkte derfor jeg skulle kjøpe meg en ny jakke som både kan brukes på fjellet om vinteren og i regnvær om sommeren. Har bestemt meg for å kjøpe enten Bergans eller Norrøna, og lurte på om noen hadde noen tips? Vil gjerne ha en robust jakke som tåler slitasje fra sekk, og holder ordentlig snøvær på fjellet Hvis noen har noen andre merker å anbefale, så hører jeg gjerne takktakk!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.