Gå til innhold
  • Bli medlem

supercrack

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av supercrack

  1. Ruten i Hemne må jo nevnes, 800høydemeter ca 1t/1.t30min fra Trondheim. Storsnasen i Snasahøgarna like over svenskegrensa er også ok, ca 1t30min kjøring. Ved gode snøforhold kan du ta ferga over fjorden og gå opp på Munken, f.eks under kraftkablene til toppen.
  2. Kan også varmt anbefale LX3, hvis du klarer deg uten mye zoom.. Har hatt mitt i litt over et år og aldri tatt så mye bilder før, mye pga størrelsen (det er såpass lite at jeg faktisk tar det med på tur, og bruker det!) men også pga de kreative mulighetene kameraet gir.. Har nylig begynt å leke med lav DOF på video, dritkult! Blitzskoen har også blitt brukt endel. Samboeren gikk nylig for S90 som også virker som et svært bra kompaktkamera. Funksjonsringen er en meget snedig funksjon som blir mye brukt. Synes mitt LX3 tar bedre bilder, uten at jeg har det helt store sammenligningsgrunnlaget enda.. Både LX3 og S90 tar RAW bilder, som er fint. Kan skrive opp og ned om fordeler/ulemper, men skulle jeg valgt på nytt hadde det fortsatt blitt LX3! Det ligger utrolig mange reviews og sammenligninger av begge kameraene på youtube.
  3. Ingen aning om det gjelder nett, jeg var der tilfeldigvis pga av en tur som gikk skeis.. De hadde godt utvalg av fjorårets virket det som. Så vertfall mange Freke Bib's i de fleste størrelser, kun rød farge vel og merke, som i og for seg er greit i dagens svarte buksesamfunn.
  4. Klattermusen Concept Store i Åre har mye av fjorårets modeller til teilte priser. Fikk meg et par Freke til NOK 2400.-
  5. supercrack

    TELT.

    Det er ikke meningen å stjele tråden, men er det noen som vet hvor man kan få kjøpt/bestilt DAC teltstenger (eller andre lette høykvalitets stenger) løst?
  6. Nå blir jo dette noe utenfor OP sitt budsjett, men ville bare nevne løsningen jeg har havnet på (og som jeg er strålende fornøyd med). Bør også si at jeg foreløpig ikke har mange nettene med "seriøse" kuldegrader med dette systemet, men det lover svært godt... I helgen sov jeg godt på snaufjellet (i telt med to stk 3-sesongers Ajungilak poser) i -22 med et oppblåsbart Thermarest Neo Air (reg 410 g) over et modifisert Thermarest Z-Lite skumplast underlag (opprinnelig 432 gram). Har forkortet skumplastunderlaget til ca 2/3 av original lengde, så vekten er noe lavere. Er stor fan av den lave vekten og pakkvolumet dette tar.. Kjente overhodet ikke antydning til kuldegjennomslag.. Meget komfortabelt! Til sammenligning har jeg med samme soveposer, telt og i samme temperaturer brukt Exped Syntmat DLX & Ridgerest, også uten å kjenne kuldegjennomslag. Denne løsningen er noe tyngre og tar mer plass en den jeg nå bruker. Har og prøvd mange andre løsninger & liggeunderlag, men ingen så gode (etter min mening) som disse to. På turer over lengre tid hvor man er mer eksponert for kulden og trenger et høyt nivå av pålitelighet, ville jeg nok gått for et tykkere skumplast underlag (Bamse Extreme) i tillegg til oppblåsbart.. har punktert Exped underlagene et par ganger..
  7. Spennende å lese om turen deres, virker som en serdeles minnerik og spennende tur. Utrolig bra bilder av Hurrungane! Har en kommentar til hva du sier om Vettisfossen: Dette er en drømmefoss for mange, inkludert meg selv, men sjelden den er mulig å klatre. Tok du noen flere bilder? Send gjerne hvis du har mulighet. Ligger en bra film fra når Sigurd Felde og Harald klatret den, her: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/163997 Kristian
  8. Nalgene er perfekt, kan og brukes som varmeflaske etter å ha gjort sitt fornødende.. det hadde jeg ikke turt med en proteinshaker.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.