Gå til innhold
  • Bli medlem

cmhjelen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om cmhjelen

  • Bursdag 22. aug. 1980

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

871 profilvisninger
  1. cmhjelen diverse bilder. både tur og utur
  2. Hei. Anbefaler en tur innom Lofoten turlag www.lofoten-turlag.no, som nevnt tidligere. Her inne finner du mange flotte turer, både korte og lange, lette og mere krevende turer, samt info om hytter (DNT) som kan benyttes. For det meste er disse turene i vest-lofoten. Ønsker dere å utforske naturen i aust-lofoten (Svolvær, kabelvåg ect..) så vil jeg anbefale www.godtur.no , der skal det ligge en neve med turer i dette området. Men nå det er sagt, så ligger snøen godt ennu. Lofoten er bratt og krever litt erfaring, særlig når snøen ennu klamrer seg fast. Islagte vann med dårlig is og gammel/råtten snø. Mye å tenke på for å få en sikker og god tur. Med tanke på at dere tenkte dere ut i guds frie natur her i Lofoten i mai, så setter jeg en knapp på vest-lofoten, da det er atskillig flatere landskap der enn her i Svolvær. Ønsker dere en fin fin tur og velkommen til Lofoten. Bare ta kontakt dersom jeg kan hjelpe med noe. Carl
  3. Jeg bruker potesalven Pomata Winterpad på mine hunder. Både for å forebygge og for evt. behandling. http://www.dogsport.no/webshop.aspx?pageid=32939&catId=15085&groupId=15131&Product=20241#products Har prøvd ulike typer potesalver/labbefett men denne er jeg svært førnøyd med. Denne klumper seg ikke ved påsmøring ved lave temperaturer, og er dermed svært smørevennlig. Hindrer at snø/is/salt setter seg fast mellom potene. Dersom vi trener på vei (salt og evt. strødd) eller i fjell ved mange kalde blå, brukes både potesalven og sokker. Unngå da snø på labbene før sokken tres på. Dette fungerer supert. og har aldri opplevd såre poter eller ising.
  4. God Jul og godt nytt år til alle i forumet!!
  5. Han for tørrfor som hovedfor, men mye selvfisket fisk (både rød og hvit), samt kjøtt. Han har matlyst og ja, vi har begynt med trekking. AH er en aktiv hunderase som trenger stimuli i form av aktivitet, men også "tenke" oppgaver. Min hund er an blanding av siberian, pointer, persisk mynde og en stor mengde malamute. Dette forklarer størrelsen Potene er like store som på en malamute, ordentlige truger Så lenge hunden er aktiv og får den stimuli den trenger, samt fri for sykdom..har du en hund som elsker livet og deg!
  6. Slenger meg på denne tråden her. signerer det Halvvill skriver her. Jeg har selv en AH på 5 mnd, han er nå ca. 25kg. Så tror ikke du skal bekymre deg om vekta til hunden. Så lenge hunden din har det bra, er det bare å kose seg med valpetiden.!. Det er nå man knytter sterke bånd til hunden, både hjemme i stua og på tur i skog og mark!..
  7. Her er en trivelig og grei kar ved navn Jann Engstad, som driver med kajakkutleie, i Svolvær,Lofoten. link til siden: http://www.jann.no/ Har du padleerfaring fra før, og ønsker en tandemkajakk, så går det greit uten våtkort. Men en stor fordel å inneha dette kortet, for man vet aldri. Sikkerheten kommer først! Lykke til med turen!
  8. Hmm.. Har selv en sekk fra whistler, og den anbefales overhodet ikke, ikke til min verste fiende engang! makan til søppel man produserer. Selvsagt må jeg skylde på meg selv, som kjøpte denne som et impulskjøp rett før en tur.. noe jeg har angret grimt på i ettertid. Kvaliteten på stoffet er labert, sømmer går opp ved belastning, mangel på bæresystem (!), relativ høy egenvekt... ja crap for min del.. men vil sikkert funke til å bære ved med, fra uthuset til ytterdøra.. hehe Så er litt skeptisk til dette teltet, hvis du skjønner. Men man vet aldri før man har prøvd det ut. Lykke til!
  9. Heisann. fant litt info her: http://db.klatring.no/klatreDB/klatreDB.asp Her kan du søke litt rundt etter klubber, vegger inne og ute. og se på klubbenes hjemmeside, dersom de har. Lykke til! ( www.klatring.no )
  10. Ja, har fått mange anbefalinger om Osprey sekker, så disse må testes ut. Takker for alle gode råd!
  11. Støtter denne. Men rekner du har pakket med et lite førstehjelpnett/pose/boks ect.. (helst vanntett), der kan du putte en saks oppi, for bruk på bandasjer, plaster ect...men også til neglestell. da har du slått to fluer i en smekk.
  12. Føler du deg trygg på brenneren, vet hvordan den "oppfører" seg, og har et telt med en grei takhøyde og ikke minst har prøvd den i teltet, så ser jeg ingen grunn for å ikke bruke den på tur. Men som sagt; Prøv den ofte, test ut, fyr opp på trappa ute, på balkongen...ect.. lær deg å kjenne primusen. Jeg prøvde den og testa den ut mye ute i boden, ute i vind og div. før jeg prøvde den for første gangen i teltet. Jeg fyrer med bensin (miljøbensin). Og jeg vil helst føle meg trygg, dersom jeg skal fyre i telt. Nå føler jeg selv at jeg mestrer brenneren, men jeg er alltid påpasselig når jeg bruker den.
  13. Ja, jeg vet jeg liker å lesse på, og bære tungt. vet ikke helt hvorfor, men jeg liker "slitet" med å traske med en tung sekk. hehe.. jeg søkte litt info om Gregory sekken, ser/høres bra ut den. Særlig med tanke på at man kan laste tungt, men likevel få en god bæreopplevelse. Skal høre meg rundt på div. butikker her omkring, å prøve den ut. Takker igjen, for gode tips
  14. heisann. jeg har et lite 2-manns tunneltelt som jeg bruker, når jeg er alene på tur. Der inne fyrer jeg omnifuel med bensin (miljøbensn). Teltet har en ventil i hver ende. Dette har fungert fint, men jeg har ikke fyrt så lenge om gangen, da jeg tenker på egen sikkerhet ang. avgassene. Har fyrt kun i forteltet da...varmen kom godt inn i selve teltet. Oppdaget på siste turen at teltduken var en anelse litt nært...ups... antydning til en smelteskade i en tapet sømm. Ikke hull eller noe. Så man har lært av det
  15. Takker for svar ! Har tittet litt på nett på forskjelliger tester av sekker.. ser at jeg må stikke innom en sportsbutikk eller tre, for å prøve ut selv. Har en anelse skeivhet i ryggen, noen slitne knær (og alltid laster tungt..hehe) så jeg bør nok teste sekken med tyngde, fysisk selv ja. Takker for gode tips og råd!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.