Gå til innhold
  • Bli medlem

Air

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Air

  1. Takk! skal sjekke ut forslaget Lurer også på Mount Blanc! ser det er bilder fra en tur opp dit og det ser jo helt fantastisk ut! hva koster denne begivenheten? Hva trenger man av utstyr? klatreferdigheter?
  2. Hei! Har planer om å komme meg høyere enn hva Norge klarer og få meg til fots og da må man jo til utlandet sitter å ser litt på turer her, muligheter.. Lurer derfor på om noen har forslag til en tur utenlands der man kommer seg godt over 3000meter.. Gjerne 4000. Jeg er ikke særlig fjellvant, men skal skaffe meg så mye erfaring fra toppturer som mulig fremover! Slik at jeg er forberedt på en god utfordring Er i god fysisk form, liker å prøve meg selv og er ute etter en opplevelse! Alle forslag er gode, trenger og vite litt om kostnader og sånn slik at jeg får lurt med noen venner på dette Takk for ett bra forum! Mvh. Håvard:) aka. fjellgeita!
  3. Air

    Gaustatoppen

    Var på en fantastisk tur til Gaustatoppen i helga. Heldig med vær og forhold, samt at jeg hadde med meg 2 gode venner! Kan ikke be om mere da! Skal også reise på flere turer dit når snøen faller, for å gå opp med ski på ryggen, og kjøre ned igjen med de på beina Sikkert bare å henge seg med når den tid kommer!
  4. Air

    Hagle ammunisjon

    Hei! Lenge siden jeg har vært på jakt egentlig, men nå er det bare 2 uker til det er rypejakt så jeg lurer på om det fortsatt er stålammunisjon som gjelder for hagla jeg, eller om man kan få tak på bly igjen! hørte rykter om at det var forandringer ute og gikk her! Hva bør man velge av stål? er det like dyrt som det var for ett par år siden? takk. Mvh Håvard =)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.