Gå til innhold
  • Bli medlem

Bri

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Tusen takk for svar! Nå bestilte eg meg en Marmot helium pose. Egentlig en 3-sesongers som "kun" går ned til -9. Men da har jeg ekstra laken- og fleecepose inni som øker/reduserer comforttempen litt. Fant ut at jeg trenger ikke en helt ekstrem pose. ellers er det en damepose, i dun, og vanntett. Denne kan jeg jo bruke resten av året også. Hørres i alle fall helt konge ut, så gleder meg til å få prøvd den!
  2. Sykla NPL nå i sommer på en Nakamura summit Advance, terrengsykkel. Va heilt topp. Hadde bagasjen bak i sidevesker, og en liten framme. De andre jeg syklet med hadde hybridsykler, Nakamura Nitro og Velotech. Jeg rant utrulig nok ifra de begge
  3. Hei! Skal kjøpe meg en ny sovepose til vintersbruk. Bør være varm, lett, helst ikke lengre enn 175. Sliter med om jeg skal velge dun eller ikke. Har Marmot Never Winter som jeg prøvde ut nå i sommer og eg meget godt fornøyd med den. Har sett litt på Mountain equipment sine. Har også hørt endel bra om Hagløfs sine. Noen som har noen gode tips og meninger??
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.