Gå til innhold
  • Bli medlem

Anders J

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Anders J

  • Bursdag 10. sep. 1966

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Lier
  1. Noen som kjenner til om det er mye snø på Stor Knutsholstind?
  2. Takk for tips! Klinket til og kjøpte La Sportiva TC Pro. De kjennes veldig gode ut. Har klatret et par ganger med dem nå og de sitter perfekt. Regner med de former seg/vider seg ut litt, så de blir behagelig på langtur. God snøring gjør også at man kan justere litt på det.
  3. Noen som har tips til gode klatresko til flertaulengders ruter? Som er gode og presise å klatre med og som samtidig er forholdsvis behaglig på foten. Hva med en av disse: La Sportiva TC Pro eller La Sportiva Cliff 5
  4. Noen som vet om det finns det oversikter over fjell på Svalbard? F.eks. på over 1000 m.o.h. eller 500 m.o.h. og med primærfaktor f.eks. på 100 og 300 meter? Og evt. liste for de med høyest primærfaktor, f.eks. ned til 600 m eller 300 m? Slike lister kan vel genereres automatisk ut i fra digitale kartdata? For de som har programvare for slikt?
  5. Noen som vet om det finns oversikter eller lister over førstebestigninger (og andre bestigninger) av topper på Svalbard. Og er det mange ubestegne topper der oppe? Ser at det er mange fjell som er gitt navn, men har det vært folk på toppen av dem?
  6. Ligger for øvrig bilder fra en tur til dette området i sommer på: www.granholt.no/drammenklatring/hurrungane_09. Da fikk vi gått Store og Midtre Ringstind, samt Stølsmaradalstind. Men måtte snu i regnet på vesteggen av Østre Ringstind (fant ut etter at vi var der at det er lettere å gå opp lenger øst).
  7. Takk for tilbakemeldinger. Siden jeg har gått Dyrhaugsryggen og resten av Midtmaradalsryggen tidligere kunne jeg tenke meg å «angripe» dette fjellet fra Ringsdalen. Særlig fordi jeg også tenkte å gå Østre Ringstind på samme tur, men også for å prøve noe nytt. Etter å ha kikket litt på bilder på nettet tror jeg kanskje det er raskest å gå rundt Østre Ringstind og bort Stølsmaradalsbreen. Ser ut til det kanskje er en taulengde med klatring opp på ryggen mellom Østre Ringstinden og Nordre Midtmardalstind (om det ikke er en svær sprekk mellom breen og berget...). Og at det er lett klyving opp til toppen og ned igjen derfra. Alternativt ser det også ut til at man greit (en taulengde) kan nå denne ryggen fra Ringsbreen? .
  8. Hva er letteste vei opp på denne toppen? Har tidligere gått Dyrhaugsryggen og sørover Midtmaradalsryggen fra Lovskar. Nå tenkte jeg å gå på Nordre Midtmaradalstind, gjerne i kombinasjon med Austre Ringstind. I klatreføreren for Jotunheimen står det at det går en lett rute fra Ringsbreen, men har ikke sett beskrivelse av denne noen andre steder. Og på bergtatt.net står det nevnt at man kan gå opp fra Stølsmardalsbreen (skitur).
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.