Gå til innhold
  • Bli medlem

morven

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av morven

  1. morven

    Hodelykt

    Jeg har også en led lenser H14 og denne fungerer kjempe bra både på jakt/ski/sykling mange innstillinger på lyset. En super hodelykt til en forholdsvis rimelig penge.
  2. Jeg kjøpte Fyrstål for noen år siden og jeg bruker ikke noe annet når jeg er ute på skogsturer eller på jakt. Jeg røyker ikke så jeg har aldri med meg fyrstikker eller lighter. Har tatt noen tamponger fra kona som jeg bretter og dem tenner med en gang jeg har også med meg noen fliser med tyri som jeg da fyrer videre med til det blir skikkelig fyr. Fyrstålet funker uansett vær, er kjempefornøyd med dette.
  3. Hei. Jeg kjøpte meg fyrstål for 14 dager siden og har brukt det på jakt til å gjøre opp bål, og dette har fungert helt utmerket. Jeg bruker tynn bjørke never og Maya stikker som er en slags tyri men med enda mere kvae. Jeg bruker bare 2-3 drag på stålet før det tar fyr og jeg holder det helt ned til de matrialene jeg skal antenne. Så jeg kan anbefale dette på det sterkeste. Har ikke med meg fyrstikker eller ligther. Har fungert hver gang. Mvh. Vidar
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.