Gå til innhold
  • Bli medlem

Eivind på tur

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Eivind på tur

  1. Er det noen som vet hvilke butikker i Østfold/Oslo som har Osprey-sekkene?
  2. Heisann alle sammen! Jeg har planer om å ta turen fra vest til øst neste sommer. Omtrentlig Florø til Trysil. Er det noen her som har noen gode turtips. Jeg skal innom Lillehammer på turen, utover det er jeg åpen for alle forslag.
  3. Dette var en del av en mye lenger tur, så jeg hadde med meg telt. Bodde på Haugastøl (for å vaske/tørke tøy) og på Litlos. Det er fint å telte i nærheten av hyttene. Det gir som du sier litt flere muligheter. Treffe andre folk, vaiert proviant og ikke minst muligheten til en stor og god frokost på Sandhuag og Litlos, utedo etc. Vil du ha en lenger tur vil jeg anbefale å starte i Tyinkrysset og gå gjennom Skarveheimen før Hardangervidda. Tyin - Sulebu - Breistølen - Bjordalsbu - Iungsdalshytta - Raggsteindalen - Haugastøl. Med 12 - 14 dager til rådighet har man gode muligheter til å oppleve variert og flott natur på strekningen Tyin - Haukeli
  4. Dette er nok ikke akkurat den ruta du etterlyser, men jeg må reklamere litt for den likevel. Jeg gikk en solfylt sommer fra Haugastøl - Krækkja - Bjoreiddalen - Sandhaug - Litlos - Hellevassbu - Haukeliseter. Kjempefin rute!!!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.