Gå til innhold
  • Bli medlem

anker

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av anker

  1. er det mye å hente ved Grensa nå eller Kristian?
  2. jeg skal prøve meg på bomber og flue i år, men det blir noe i den duren som du sier ang sluk.. Det er så mye sluk typer og det er ikke så lett å velge for dem som ikke fisker så mye etter laks. Så blir det også litt med mark og enkel krok. Har en beast master på 3-15gr, så det blir å fiske i elver og tjern, store som små.
  3. jeg skal på fisketur og trenger noe tips og triks. Hva er det beste å bruk til laks og ørret for dem som skal fiske med stang..
  4. vi er 4stk som skal dra på fisketur i nærheten av Berlevåg og trenger noen fine ørret/lakse plasser som går ann å fiske i. Vi er villige til å gå langt lengere enn langt, men trenger svar så fort som mulig..
  5. anker

    Fiske ved Berlevåg

    får prøve å se hva som skjer, men kan jo prøve å ringe flyplassen selv om det er en del som jobber der.. Takk for opplysningene, men hvis du finner ut av noe så ta kontakt, er litt desperat etter noen plasser..
  6. anker

    Fiske ved Berlevåg

    vi har tatt kontakt med Berlevåg jeger og fiskeforening og ble videre satt over til vakt hytta, men dem sier det at kongsfjorden er bra, men der må man søke og koster sikkert flesk for å fiske. Vet du hva han typen heter han som er litt lokal kjent og er det muligheter å ta kontakt med han pr telefon? Vi har sett litt på google earth og norgeibilder, men det er ikke så lett å plukke ut noen steder siden man ikke er kjent i distriktet.
  7. anker

    Fiske ved Berlevåg

    jeg og noen kompiser skal på 13dagers fiksetur ved Berlevåg og det vi er på jakt etter er noen brae fiskeplasser ved Berlevåg distriktet som noen kan tipse oss om, så vi ikke går på en skikkelig bom tur.. Trenger svar så fort som mulig egentlig... Send gjerne epost til [email protected] for å fortelle meg om noen mekka av noen plasser ved Berlevåg..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.