Gå til innhold
  • Bli medlem

Snosen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Snosen

  1. Helsport Fjellheimen 3 camp. Jeg er meget fornøyd, jeg og samboeren bruker det på sommerturer i skogen og på fjellet. Jeg liker at det er såpass høyt under taket at man kan sitte oppreist i det.
  2. Hva med Naos-sekken til Arcteryx (45)? http://www.arcteryx.com/Product.aspx?Mens/Naos-45 Det er en kraftig og vanntett klatresekk. Men vet ikke om den har så god lufting på ryggen. Det er ikke så mye ekstra lommer, fester og 'dill' på denne sekken, og den er lett og fin.
  3. Da ble det til slutt en Arcteryx Briza 75. Jeg tok en ny sjekk av behovene mine, og fant ut at det er sjelden jeg går på teltturer om vinteren. Det er mest hytte til hytte da. Jeg prøvde forøvring også herremodellen Arcteryx Bora. De brede skulderreimene som satt ganske langt fra hverandre gjorde at jeg ikke valgte denne sekken. Neste uke blir det en uke i fjellet med telt, gleder meg til å teste sekken!
  4. Ja, det er litt snaut med 65 l om vinteren, endel som må pakkes utenpå da. Men det går. Drar gjerne på tur sammen med noen, slik at vi deler på fellesutstyret. Har prøvd 80-literen til Norrøna (Svalbard), den hadde regulerbar rygg, men det var løst på en ganske enkel måte. Stoffet i ryggen virket litt svakt. Det var et tøybart stoff over hele ryggen som omslutter et slags plastmateriale med hull som kan presses sammen i 'høyden'. Ellers hadde den veldig god passform, og den enkle designen er tiltalende. Gregory og Osprey har jeg ikke fått prøvd enda. Ser at Gregory har Deva 85, men nå begynner det å bli litt stort igjen. Osprey har Luna 70. Noen som har erfaringer med dem? Jaggu er det tidkrevende og dyrt å skaffe ny sekk. Men så skal det jo vare noen år også! Tusen takk for kommentarene alle sammen, det er til god hjelp!
  5. Takk for info! Fikk prøvd endel forskjellige sekker i dag, og damesekk var absolutt best. Smalere over skuldrene. Måtte ned i str small i damesekk, så uansett vanskelig å finne en herresekk som er kort nok. Men vanskelig å få tak i store damesekker. Prøvde bl.a Bora 75, men i str small var den bare 64 l. Hadde lyst til å ha litt volum å gå på, så sekken ikke trenger å være så stappfull. Men rundt 65 l bør uansett holde for vanlige teltturer sommer og vinter. Går aldri mer enn en uke i fjellet. Hvorfor bør rygglengden være fast?
  6. Jeg har i mange år klart meg med en 65 liters vandresekk som jeg fikk i gave, men nå har tida kommet for å investere i en ny sekk. I den forbindelse lurer jeg på hva som er forskjellen på en dame og en herresekk? Det står alltid at damesekken er "tilpasset kvinners anatomi", men hva ligger det i det? Skrår hoftebeltet innover i livet? Smalere skulderremmer? Selv har jeg ingen markert midje, den går vel heller mer utover Hoftene er smale. Da tenker jeg at en herresekk kanskje vil passe bedre. Samtidig er jeg bare 1,65 høy, og må ha en sekk som ikke er for lang i ryggen. Er det noen som har tips eller erfaringer å dele? Og før noen sier det er jeg klar over at jeg må prøve sekken selv med vekt, og at den riktige er den som passer meg best
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.